Aláírásgyűjtés a közkedvelt Kolozsvári Tamás utcai játszótér megmaradásáért

Kedves Környéken lakó Gyerekek, Szülők, Nagymamák és Nagypapák!

Múlt vasárnap, 2017. nov. 5-én kihelyeztek a Kolozsvári Tamás utcai játszótérre egy hirdetményt, hogy november végén át fogják a játékokat helyezni a Zsigmond térre, mert az utca végében nagy zajjal és forgalommal járó építkezés kezdődik, majd szerdán 2017. nov 10-én le is szerelték az összes játékot!

A közös képviselőnkön keresztül érdeklődtem az Önkormányzatnál a további tervekről, ahol azt az információt adták, hogy véglegesen megszüntetik a játszóteretkolozsvári_tamás_utcai_játszótér.jpg, mert az az információ jutott el az Önkormányzathoz, hogy igen kicsi a látogatottsága.

Mivel nagyon sokan járunk a játszótérre, de egymás elérhetőségét (telefon, email) nem minden esetben tudjuk, hiszen a játszótér a találkozópont a környék kisgyerekes családjainak számára, ezért kérek mindenkit, hogy aki használja és szereti a játszóteret, írja alá ezt a petíciót a Kolozsvári Tamás utcai játszótér megmaradásáért, hogy azt eljutathassuk az Önkormányzatnak!

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook