Akadályozzuk meg akkumulátor gyártó vagy használt akkumulátort feldolgozó üzemek létesítését Móron és környékén!

Akadályozzuk meg akkumulátor gyártó vagy használt akkumulátort feldolgozó üzemek létesítését Móron és környékén!

 

A móri polgárokat rendkívüli mértékben aggasztják a kiszivárgott információk, mely szerint egy befektető – több helyszínt vizsgál a környéken fenti üzem céljára, köztük móri telephelyet is.

 

A Városvédő és Szépítő Egyesület határozottan tiltakozik és ellenzi, hogy Mór közigazgatási területén akkumulátor gyártó, illetve használt akkumulátorokat bontó, újrahasznosító üzem létesüljön!

Felkérjük  városunk polgármesterét Fenyves Pétert, 

  • hogy  sürgősen adjon az üggyel kapcsolatos tájékoztatást a város polgárainak. Erősítse meg vagy cáfolja  ezen üzem  létesítésével kapcsolatban elterjedt híreket. 

  • Tegye egyértelművé, hogy városunk választott polgármestereként ellenzi vagy támogatja-e  ilyen üzem létesítését Móron?

  • Az általa vezetett hivatal mindent kövessen el ilyen profilú üzemek  telepítésének megakadályozására.

Felkérjük Mór Város Önkormányzata Képviselő Testületének valamennyi tagját, hogy

  • pártállástól függetlenül  álljanak ellent és akadályozzák meg akkumulátor gyártó és bontó, vagy újrahasznosító üzem létesítését városunkban, melynek egészségügyi és környezeti kárai ma még beláthatatlanul nagyok lehetnek a ma élő és a később születendő generációk életére.

  • Rendeljék alá a rövid távú gazdasági érdekű döntéseiket olyan hosszú távú céloknak, mint egészséges környezethez való jog, környezet- és természetvédelem.

Kérjük írja alá s terjessze petíciónkat, amennyiben Ön is ellenzi akkumulátor üzemek Mórra telepítését, s elvárja a tisztességes és tényszerű tájékoztatást, valamint a döntésekben való részvétel jogát a döntéseket megelőzően!

Mór 2023.augusztus 23.

Móri Városvédő és Szépítő Egyesület

 

 

Móri Városvédő és Szépítő Egyesület Korompai Péter    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Móri Városvédő és Szépítő Egyesület Korompai Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...