A SZERB ÉS A MAGYAR KORMÁNY NYISSA FEL A HATÁROKAT - OTVORITE SRPSKE-MAĐARSKE GRANICE

Elejében kétséges volt, hogy mekkora és miféle veszélynek voltunk kitéve az úgynevezett COVID-19 vírus miatt.
Azóta már pontos információk derültek ki arról, hogy ez a vírus semennyivel (sőt ..) sem veszélyesebb, mint bármely eddigi gripa vírus, és valójában az emberek nagyon nagy többsége, akár 80%-a is valamilyen módon védetté vált ezzel a vírus - járványnak nem mondható veszéllyel szemben.
Az állami intézkedések egymásnak ellentmondásosak (pl. viseljünk arcmaszkot - szájkosarat - , vagy ne), a statisztikákat egy mindössze 20%-os megbízhatóságú tesztre alapozzák , és csak a "ferőzöttek" számával vagdalóznak, és nem a ténylegesen szimptómákat is mutató , valóban megbetegedetteket veszik figyelembe.
Közben tönkremennek az országok, az emberek, a diákok, a gyerekeink (kisiskolában szájkosarat hordanak, ami egészségtelen), tönkremennek a szociális, az üzleti, a családi kapcsolatok és még számtalan dolog a semmiért.

EZÉRT KÖVETELJÜK ELSŐSORBAN A SZERB ÉS A MAGYAR, DE MINDEN MÁS KORMÁNYTÓL IS, HOGY AZONNAL NYISSÁK FEL A HATÁROKAT, HOGY AZOKON TELJESEN SZABADON KÖZLEKEDHESSENEK A POLGÁROK, MINT A VÍRUSHISZTÉRIA ELŐTT!
------------------------------------------------------------------------------

U početku je bilo dileme oko toga koliko je COVID-19 stvarno opasno, ali danas je već potpuno jasno da je ovaj virus više je štetno zbaog nošenje maske, zbog štete na privredu i štetnog uticaja zatvorene granice od same zaraze .  Statistike su falsifikovane, broje "zaražene" koji su testirani sa testom koji daje rezultate svega od 20% tačnosti, bolnice koje su izabrani za potrebe COVID-a su i ovako prazne ( i trpe zbog toga oni koji su stvarno bolesni) .

ZBOG SVEGA OVOGA ZAHTEVAMO PRE SVEGA OD SRPSKE I MAĐARSKE VLASTI DA ODMAH OTVORE GRANICE DA SE MOŽE PRELAZITI KAO PRE VIRUS HISTERIJE

Az aláírással engedélyezem Rácz Szabó László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.