A SZERB ÉS A MAGYAR KORMÁNY NYISSA FEL A HATÁROKAT - OTVORITE SRPSKE-MAĐARSKE GRANICE

Elejében kétséges volt, hogy mekkora és miféle veszélynek voltunk kitéve az úgynevezett COVID-19 vírus miatt.
Azóta már pontos információk derültek ki arról, hogy ez a vírus semennyivel (sőt ..) sem veszélyesebb, mint bármely eddigi gripa vírus, és valójában az emberek nagyon nagy többsége, akár 80%-a is valamilyen módon védetté vált ezzel a vírus - járványnak nem mondható veszéllyel szemben.
Az állami intézkedések egymásnak ellentmondásosak (pl. viseljünk arcmaszkot - szájkosarat - , vagy ne), a statisztikákat egy mindössze 20%-os megbízhatóságú tesztre alapozzák , és csak a "ferőzöttek" számával vagdalóznak, és nem a ténylegesen szimptómákat is mutató , valóban megbetegedetteket veszik figyelembe.
Közben tönkremennek az országok, az emberek, a diákok, a gyerekeink (kisiskolában szájkosarat hordanak, ami egészségtelen), tönkremennek a szociális, az üzleti, a családi kapcsolatok és még számtalan dolog a semmiért.

EZÉRT KÖVETELJÜK ELSŐSORBAN A SZERB ÉS A MAGYAR, DE MINDEN MÁS KORMÁNYTÓL IS, HOGY AZONNAL NYISSÁK FEL A HATÁROKAT, HOGY AZOKON TELJESEN SZABADON KÖZLEKEDHESSENEK A POLGÁROK, MINT A VÍRUSHISZTÉRIA ELŐTT!
------------------------------------------------------------------------------

U početku je bilo dileme oko toga koliko je COVID-19 stvarno opasno, ali danas je već potpuno jasno da je ovaj virus više je štetno zbaog nošenje maske, zbog štete na privredu i štetnog uticaja zatvorene granice od same zaraze .  Statistike su falsifikovane, broje "zaražene" koji su testirani sa testom koji daje rezultate svega od 20% tačnosti, bolnice koje su izabrani za potrebe COVID-a su i ovako prazne ( i trpe zbog toga oni koji su stvarno bolesni) .

ZBOG SVEGA OVOGA ZAHTEVAMO PRE SVEGA OD SRPSKE I MAĐARSKE VLASTI DA ODMAH OTVORE GRANICE DA SE MOŽE PRELAZITI KAO PRE VIRUS HISTERIJE

Az aláírással felhatalmazom Rácz Szabó László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.