A szemetelők elleni petíció!

Tisztelt Honfitársaim, az aláírásukat szeretném kérni ebben az ügyben!

Az Országgyűlés sűrgősen alkosson egy olyan törvényt, amelynek a lényege az lenne, hogy a szemetelőket a lehető leg rövidebb időn belűl meglehessen bírságolni!

Egy cigaretta csikk, egy csokispapír, vagy bármilyen szemétnek minősíthető anyag a kuka mellé dobása, vagy közterületen szemetelés bármilyen formálya, 10 ezer Ft.-tól.-1 millió Ft.-ig terjedő bírságot vonjon magaután! A törvényalkotók olyan törvényt hozzanak, hogy bárki lefényképezhesse a szemetelőt, és ezért a fényképért fizessen 10 ezer Ft.-ot az Állam, ezzel bizonyitható a szabálysértés, vétség, vagy büntett!

Egy ilyen törvénnyel csökkenne a munkanélküliség, és 1 éven belűl, ragyogna a tisztaságtól ez a gyönyörű kis Magyarország!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.