A szemetelők elleni petíció!

Tisztelt Honfitársaim, az aláírásukat szeretném kérni ebben az ügyben! 

Az Országgyűlés sűrgősen alkosson egy olyan törvényt, amelynek a lényege az lenne, hogy a szemetelőket a lehető leg rövidebb időn belűl meglehessen bírságolni! 

Egy cigaretta csikk, egy csokispapír, vagy bármilyen szemétnek minősíthető anyag a kuka mellé dobása, vagy közterületen szemetelés bármilyen formálya, 10 ezer Ft.-tól.-1 millió Ft.-ig terjedő bírságot vonjon magaután! A törvényalkotók olyan törvényt hozzanak, hogy bárki lefényképezhesse a szemetelőt, és ezért a fényképért fizessen 10 ezer Ft.-ot az Állam, ezzel bizonyitható a szabálysértés, vétség, vagy büntett! 

Egy ilyen törvénnyel csökkenne a munkanélküliség, és 1 éven belűl, ragyogna a tisztaságtól ez a gyönyörű kis Magyarország!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Katona Csaba, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook