A szabadságunk és jogaink védelme érdekében a WHO teljhatalma ellen.

Tisztelt képviselő asszony.
Elöljáróban szeretném megköszönni azt a rengeteg munkát amivel milliók életét akarják megmenteni.
Sajnálattal látom, hogy egyetlen Magyar EU parlamenti képviselő sincs az önök soraiban.
Az alábbi sorokkal szeretném támogatásunkról biztosítani önt, önöket a WHO és az kötelező oltások ellen folytatott küzdelmükben.
E levelet önnek egy Magyar állampolgár írja aki mellett sem párt sem mozgalom sem pedig szerveződés nincs.
Vezér sem vagyok csak teszem amit tennem kell.
Csak azok nevében írom e sorokat akik aláírásukkal kötelezik el magukat, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy visszakaphassák régi életüket melyet a szabadság és a jogaik jellemeztek. Soraim végén mellékelni fogom ezen honfitársaim aláírását.
Amint nyilván ön is értesült róla, hogy Magyarországon igen előrehaladott állapotban van a WHO-val történő teljes együtt működés.
Nincs kétségünk a felől, hogy Magyarország az elsők között lesz ahol a WHO átveszi az irányítást nagyon sok területen.
Hogy csak néhányat említsek /  ivóvíz, levegő minőség ellenőrzése, szennyvíz ellenőrzése/
Ezen területek feletti ellenőrzés átvétele magában hordozza egy lehetséges de kitalált járvány felbukkanását és immár lehetővé válik a kötelező és akár a kényszer oltás is.
Magyarországon is vannak oltás károsultak és számuk egyre növekszik ami aggodalomra ad okot mivel ezen tényeket az állampolgárok elől elhallgatják és az országban úgy tűnhet, hogy minden rendben, hiszen nincsenek oltáskárosult perek.
Vannak azonban olyan honfitársaim akik úgy nyilatkoznak, hogy " felkészültek a halálra"
Fiatal, energikus férfiak és nők az oltások után gyengék, elesettek lettek.
Számtalan az előtt nem létező betegségük alakult ki hirtelen minden előzmény nélkül és a vizsgálatot végző orvosok nem tudják vagy nem akarják tudni az okot.
Minden korosztályban vannak hirtelen fellépő halál esetek.
Sportolók, színészek, ismert személyiségek esnek áldozatul de senki sem meri kimondani mi az ok.
Jelenleg kis csoportot alkotunk de szilárdan hiszünk benne, hogy ez a világ összes országát érintő ügy végül győzelemmel zárul számunkra és a bűnösök legyenek azok bármennyien is legyenek bármilyen pozícióban elnyerik méltó büntetésüket.
Honfitársaim közül vannak akik vállalnák egy független orvosi csoport vizsgálatát is annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság és soha többé senkivel ne lehessen még egyszer megtenni azt ami tönkretette az életüket megnyomorította hétköznapjaikat.
Mi oltottak és oltatlanok együtt nem megosztva és ócsárolva egymást kiállunk egymásért és önök mellett.
Én oltatlanként írom e sorokat úgy, hogy családtagjaim be vannak oltva. Fiam, lányom egyszer míg feleségem háromszor.
Felkészültem arra , hogy nem tudom mi lesz egy perc egy óra egy nap egy hónap múlva családtagjaimmal ami majd az oltás számlájára írható.
Sokan vagyunk így és egyre többen leszünk.
Semmi kétség ha a WHO átveszi az irányítást az országok felett megannyi világjárvánnyal és kötelező oltással kell számolnunk.
Magyarországon a lezárásokon kívül más csúfság is megesett. Egy étterem arra hívta fel a figyelmet aki ott kíván étkezni az oltottak fehér tálcát az oltatlanok pedig barna tálcát használjanak de az oltatlanok csak a teraszt vehetik igénybe az étterembe nem léphetnek be.
Ez nemcsak megalázó de emberi mivoltunkba gázoló is volt nem beszélve a jogainkról.
Titkosították 10 évre azon dokumentumokat amiknek alapján a tiszti főorvos ajánlásával korlátozásokat, lezárásokat és egyéb intézkedéseket vezettek be.
Tehát nem tudhatom meg mi alapján büntettek meg ha nem volt rajtam maszk vagy éppen azért mert este 8 óra és reggel 5 óra között szerintük jogosulatlanul tartózkodtam az utcán.
Kamion sofőrként bejártam egész Európát egy 40 tonnás nyerges szerelvénnyel és senki sem kért tőlem oltási igazolást vagy bármi mást.
Amint átültem saját személy autómba már potenciális vírus hordozó voltam aki megfertőz másokat és máris rendelkeznem kellett volna az oltást vagy tesztet igazoló dokumentummal.
Pedig ugyan az az ember voltam csak kisebb autóval.
Elnézést a kis kitérőért de talán nem tudja miként zajlottak az események nálunk.
Amint említettem úgy tűnik Magyarország egy kísérleti ország lesz a benne élők pedig kísérleti nyulak.
Itt minden elképzelésüket ki fogják próbálni a kötelező oltástól a digitális igazolványig bezárólag.
Szeretném még egyszer feltétel nélküli támogatásomról, támogatásunkról biztosítani önöket és mi maroknyian tovább küzdünk az efféle diktatúra bevezetése ellen.
Sajnálatomat fejezem ki, hogy nincs egyetlen Magyar képviselő sem aki hatékonyan képviselné azok táborát akik hasonlóképpen vélekednek mint én is.
Végezetül arra kérem tisztelt képviselő asszonyt, hogy tolmácsolja képviselő társai felé támogatásunkat és emlitse meg ha teheti a Magyar polgárok ezen csoportjának elkötelezettségét.

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Barna Ferenc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...