A sportrendezvények zárt kapussá tételéért, vendéglátóipari egységek csak elvitelre való átállításáért, tömegrendezvények betiltásáért

A COVID-19 minden eddig elképzelhetőnél gyorsabban terjed hazánkban, egyre több halálos áldozatot követelve. 

A járvány megállítása, az áldozatok számának csökkentése, az egszségügy tehermentesítése érdekében a következőket követeljük a magyar kormánytól. 

1. Sportrendezvényeket csak zárt kapusan lehessen megtartani!

2. A vendéglátóipari egységek csak elvitelre szolgálhassanak ki!

3. Ne fogadhassanak vendéget azok a létesítmnyek, amelyekben nagy számú ember egyszerre tartózkodik zárt térben (hotelek, játszóházak, fürdők, mozik, színházak)!

4. Ne lehessen olyan tömegrendezvényeket tartani, amelyeken nyílt térben egyszerre 30 főnél, zárt térben egyszerre 10 főnél több tartózkodik egy helyen!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Nemzeti Konzultáció sem az ország mindenáron való működtetését kérte a magyar kormánytól, a kitöltők 59-61%- a még a legszigorűbb és legvitatottabb korlátozó intézkedésekkel is egyetértett. (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/koronavirusrol-szolo-konzultacio-eredmenyei?fbclid=IwAR2nsCIau-vWmteerHzfe2NrFw4qfY7Gk_YpNVm4kb7APmPq33SQ2U1muUY)

Felhívjuk a figyelet, hogy a járvány helytelen kezelése miatt szeptember - októberben mintegy 1000 honfitársunk vesztette életét. 

Felhívjuk a figyelmet, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr azt mondta, hogy a halottak számát figyeli a komolyabb korlátozások meghozásához. Azóta az elhunytak napi száma hússzoráosára nőtt. 

Kérjük a magyar kormányt a fenti intézkedések meghozatalára, a magyar emberek és családok életének és egészségének védelme érdekében!

 

 

 

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Simon Zsuzsanna, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...