A SPORTKLUB-ot tegye vissza a Digi Kft. a csatornakínálatába!

Kedves DIGI Előfizetők!

A DIGI Kft. a SPORTKLUB-ot kivette a csatornakínálatából, arra hivatkozva, hogy a 62, ill. digitálisan nézhető 90 csatorna közül a legkevésbé népszerű. A SPORTKLUB idén is egyebek mellett olyan népszerű magyar sikersportágak hazai bajnokságát is közvetítette, amit más csatornákon nem lehetett látni: a női, férfi kézilabda és a vízilabda magyar bajnokságot. De csak itt lehetett látni a Fehérvár osztrák ligás (EBEL) jégkorong mérkőzéseit, valamint a férfi kosárlabda magyar bajnokságot, az angol futball kupasorozatát (FA), meg a Forma-1 ismétlését is. A többi közvetített sporteseményt lásd lejjebb! Rövid összeállítás a SPORTKLUB közvetítéseiből itt látható: http://www.youtube.com/watch?v=Ts9Bv2J9Fzo

Azok a DIGI előfizetők, akik a jövőben is minél több és változatosabb sportesemény közül szeretnének válogatni, vagy csak együtt éreznek a többiekkel, kérem aláírásukkal támogassák ezt a petíciót!

DIGI előfizetőként aláírásommal támogatom a petíciót, amelynek célja a SPORTKLUB visszakerülése a Digi Kft. csatornakínálatába!

A petíció szervezője:

Vaskor István

Kapcsolat a szervezővel: vaskori65@gmail.com


Idén az alábbi sporteseményeket lehetett látni a SPORTKLUB csatornán:- Női, férfi kézilabda magyar bajnokság és válogatott mérkőzések- Férfi vízilabda magyar bajnokság és válogatott mérkőzések- Fehérvár osztrák ligás (EBEL) jégkorong mérkőzései- Férfi kosárlabda magyar bajnokság- Angol futball kupa (FA)- Brazil, Argentin, Orosz, Belga futball bajnokság- Olasz kupa- Külföldi válogatott mérkőzések (EB, VB selejtezők, barátságos mérkőzések)- Forma-1 ismétlés- Motorverseny- Német túraautó bajnokság- Póker verseny- Rögbi- Barca TV- Chelsea TV- Összefoglalók, magazinok

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Vaskor István, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook