A NEMZET EGYESÍTÉSE ma az ún. vészhelyzet idején is a legfontosabb feladatunk. Kérlek támogasd azt a "szolgáltatást" amelyet a Nemzetegyesítő Mozgalom képvisel, egyúttal a tájékozódj is róluk a NET-en

Évek óta hallom, hogy a magyarság nem tud összefogni, ami természetesen hazugság. Egyelőre nincs olyan cél kitűzve, ami egységesítené a nemzetünket, mert mindíg valami ELLEN és nem valami-ÉRT akarjuk az összefogást. A gordiuszi csomó elvágása most született meg: a nemzetünk megosztását a pártoskodás hozta létre, ezért ki kell végre mondanunk, hogy MINDEN PÁRT csak ÁRT! Ám amelyik nem ÁRT az nem is párt. Ezért kérem a Nemzetegyesítő Mozgalom támogatását, hogy legalább tudatilag és lélekben megszülessen a nemzetünk egyesítése!

Az aláírással felhatalmazom Dr. Bene Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.