A méhészeti ágazat részére hozzák létre a "Méhészek kockácatközösségét, és kapjanak a méhészek kárenyhítési juttatást már 2020-as évre is visszamenőleg..

A méhészeti ágazat is hozzátartozik az állattartáshoz, mezőgazdasághoz, minden ehhez kapcsolódó jogszabály vonatkozik rá. A  kárenyhítési alapba nem vették be a méhészeket, viszont egy fagykár, egy időjárási anomália, vagy éppen egy mostanihoz hasonló vírushelyzet bevétel kiesést okoz. Ezért kérjük azonosuljanak a méhészekkel, és írják alá a petíciót, főleg azért mert a méhek nélkül az élelmiszerek nagy része eltünne, mivel a beporzó rovarok nélkül nem lenne termés.  Régen a méhészeket nagy tisztelet övezte. Nem kis tudással, nem kis elhivatottsággal kell rendelkeznie egy méhésznek, adjuk meg a nekik járó TISZTELETET újra. VÉDD A MÉHEKET, VÉDD A MÉHÉSZEKET!

Az aláírással engedélyezem Rácz Erzsébet, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.