A kormány függessze fel a végrehajtói munkabér-és nyugdíjletiltásokat, moratóriumot a behajtócégek felé törlesztőknek is!

A vészhelyzetre való tekintettel a magyar kormány törlesztési moratóriumot hirdetett és felfüggesztette az adóvégrehajtásokat, valamint a kilakoltatásokat. A korábban bedőlt hitelesek vagy rezsitartozást felhalmozók ellen indított végrehajtások azonban nem kerültek felfüggesztésre, a munkabérek és nyugdíjak 33-50%-os letiltása továbbra is folyamatban van, valamint a moratórium nem vonatkozik azokra sem, akiknek a tartozását követeléskezelők (faktoring cégek, behajtók) vásárolták meg a pénzintézetektől és nekik kell törleszteniük.
Ez igazságtalan és veszélyes. Ezeknek az embereknek ugyanúgy veszélybe kerülhet a megélhetésük, ráadásul nagy részüket a korábban mindenféle segítségből kimaradó devizahitelesek teszik ki. Nem szabad őket újfent cserben hagyni egy olyan helyzetben, amikor az egész világ megáll. Függesszék fel azokat a végrehajtói letiltásokat és számlainkasszókat, ahol a végrehajtást kérő valamely pénzintézet vagy ilyen tartozást megvásároló követeléskezelő cég vagy közműcég, valamint kapjanak törlesztési moratóriumot a kölcsöntartozásukat követeléskezelő cégek felé megállapodás szerint törlesztők is.


Bálint Zoltán László    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bálint Zoltán László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...