A Hármashatárhegyi repülőtér fennmaradásáért!

142901181.jpg

Gondold el! Gondold el, milyen hosszú idő száz év, és ezalatt mennyi munkát, szeretetet áldoztak a repülés szerelmesei ebbe a kis reptérbe, hogy világháborún, rendszereken átívelőn fennmaradjon ez a hely, a maga avitt épületeivel, apró műhelyeivel, birka akoljával. Ahol megférünk repülősök, tájfutók, természetjárók, állatbarátok, és mindenki, aki imádja az itteni fényeket, hajnalokat, estéket, a szomszéd hegyek gerinceit, a felettük repdeső sárkányrepülőket. Még akkor is megférünk, ha egy reptér szabályait néha nehéz betartani és betartatni.

És kérlek, gondolj bele abba is, hogy mindez veszélyben van.
Veszélyben van, mert a reptér üzemeltetési joga az ősszel megszűnik és száz év után valami más lesz helyette. Nem tudjuk mi, lehet, hogy marad fűves rét, kirándulóhely, de lehet más, akár golfpálya, vagy lakópark, sportcsarnok.
Nem tudjuk. Még az is lehet, hogy egyszer újra reptér lesz: de az már nem a százéves egyesületet fogja szolgálni, mert addigra már nem is lesz.
 
A 100 éves üzemeltetés őszi megszűnésével megnyílik egy kapu, amin keresztül akár olyan árnyak is beléphetnek, amik teljesen kifordítják önmagából ezt a békés oázist. Ma ez a terület a Magyar Államé, így mindannyiunké: ez a helyzet sajnos meg fog változni.
Mi nem ezt szeretnénk.
Azt szeretnénk, hogy ez a csodás hely ne essen holmi területfejlesztési koncepció áldozatául.
Mert ne legyen kétségetek, ha a reptér eltűnik, lesznek ötletek.
Mi most annyit tehetünk, hogy írásban eljuttatjuk az Önkormányzathoz és a Magyar Államot képviselő MNV-hez a tiltakozásunkat.
És várjuk, hogy a föld végső tulajdonosait, állampolgárokat megillető módon vegyék figyelembe a mi érdekeinket!
A grund a miénk!
 
Támogasd, hogy a Hármashatárhegyi repülőtér továbbra is sportrepülőtérként, a 100 éves Műegyetemi Sportrepülő Egyesület kezelésében működjön tovább!

Ha egyetértesz velünk, kérünk, aláírásoddal támogasd a Repteret!
 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Neumann Alex petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...