Petíció a Hamzsabégi-sétányért

A Hamzsabégi-sétány vasúti vágánybővítés (Kelenföld – Ferencváros vasúti vonalszakasz korszerűsítése) miatt veszélybe került! Ne engedjük, hogy a parkot a bővítés miatt lerombolják, megrongálják!

Kérjük, aláírásával támogassa, hogy a Hamzsabégi sétányt lehetőség szerint óvják meg a Kelenföld – Ferencváros vasúti vonalszakasz korszerűsítéséhez kapcsolódó munkálatok során.

 

A park a helyi kutyasétáltatók, a kisgyerekes családok, a futók és a biciklisták, valamint az ingatlantulajdonosok érdekterületét is képezik, illetve a fák kivágását környezetvédelmi okokból is meg kéne akadályozni.

A munkálatok a vasúti töltést övező 12 m-es parkrészt érintik, ahol szeretnénk, ha a zöldterületeket, szabadidős és játszótereket lehetőség szerint megkímélnék a fakivágástól, átalakítástól.

Kérjük Önöket, hogy fogjunk össze, és tegyünk azért, hogy a költségesebb, de a Hamzsabégi sétány értékét a lehető legkevésbé károsító fejlesztések valósuljanak meg!
 
Kérdésükkel, észrevételeikkel Hüse Anitát kereshetik: huseanita7@gmail.com

Hüse Anita huseanita7@gmail.com    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Hüse Anita huseanita7@gmail.com petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...