A gazdagréti azbesztveszély elhárításáért

Gyermekeinkért, magunkért, környezetünkért és a felújítást végző munkásokért aggódó gazdagréti és környékbeli polgárok követeljük az alábbiakat:

1. A Csíkihegyek utcai általános iskola közvetlen közelében a volt tévéstúdió épületén folyó mindennemű felújítási munkát azonnal állítsanak le.

2. Az önkormányzat haladéktalanul bízzon meg egy megfelelő környezethatósági és egyéb engedélyekkel rendelkező vállalkozót a terület törvényben megkövetelt teljes takarására és az azbesztmentesítési munkálatok megfelelő védőfelszerelésben végzett azonnali megkezdésére.

3. Bárminemű további felújítási munka csak a teljes azbesztmentesítés befejeztével folytatódhasson.

4. Független szakértők bevonásával minden további késedelem nélküli kivizsgálás induljon annak kiderítésére, hogy mely jogi vagy magánszemélyek mulasztása következtében alakulhatott ki a jelenlegi azbesztszennyezés.

5. A helyzet változásának minden lépéséről az önkormányzat a honlapján és más fórumokon a lakosság részére azonnali tájékoztatást adjon.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Janos Borai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook