A Facebook régi kinézetének visszaállítása

Tisztelt Facebook Felhasználók!

Amint azt a közelmúltban tapasztalhattuk, eléggé egyedi módon, nem kissé zsarnokian megváltoztatták a jól kezelhető régi felületet egy túlbonyolított, fekete, vagy fehér alapú felületre. Mindezt a választási lehetőségünk felajánlása nélkül, önhatalmúlag, diktátorokhoz méltó módon tették! Nos, ez személy szerint nekem nagyon nem tetszik, és  jó néhány kommentet olvasgatva másoknak sem! Ezért bátorodtam fel (és mert Kos vagyok, tüzes, harcos jegy), hogy petíciót kezdjek gyűjteni, melyet elküldenék Mark Zuckerberg úrnak, amellett voksolva, hogy álllítsa vissza a régi kinézetet, vagy legalább adja meg a választás lehetőségét erre! Én személy  szerint visszakérem a régit, amelyen jól ellehetett igazodni! Ha Ön/Önök is így gondolják, kérem, a Petícíó aláírásával jelezzék számomra, mely aláírásokat előre is köszönök!

Maradok tisztelettel: Baráth Zoltán (Író/Szerző/Facebook Felhasználó)

Baráth Zoltán (Magánszemély/Író/Szerző/Facebook Felhasználó)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Baráth Zoltán (Magánszemély/Író/Szerző/Facebook Felhasználó), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.