A csepeli képviselő testület ne tárgyaljon olyan előterjesztést amiben Németh Szilárd önkormányzati tulajdont kíván megszerezni

Kedves Barátom!

Németh Szilárd meg kívánja venni a KIMBA csarnokhoz tartozó önkormányzati területet és további beton kolosszusokat kíván építeni. 

Egyszerűen arról van szó, hogy a ráépítési szerződés kapcsán Németh Szilárd nem építhet további monstrumokat a Kis-Duna partra, így nem maradt más választás, minthogy megszerzi a szükséges területet, ráveszi a főépítészt, hogy ossza meg a területet és módosítsa a csepeli építési szabályzatot a beépíthetőség érdekében.

Ne engedjük!

Véleményt kell nyilvánítanunk, ami most nem csak lehetőség, hanem elvárt kötelessége is minden csepeli polgárnak, aki a közösségi vagyont megakarja óvni és nem járul hozzá további zöldterület kiirtásához.

Köszönöm, hogy aláírtad a petíciót! Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan hasonlóan gondolkodnak mint mi, csak valamiért nem jut el hozzájuk a tiltakozás ezen lehetősége! Kérlek osztd meg az FB-n ezt a petíciót és kérd meg erre a barátaidat is, hogy minél többen véleményt tudjanak nyílvánítani!

 

Köszönöm! Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Éva Erdősi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook