A hajdúszoboszlói tömegsportközpontért és extrém sportcentrumért!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

SIKER!!!

2013-10-17 21:28:24

A petíció elérte célját! Hajdúszoboszló város Képviselő Testülete elfogadta Tóth Attila egyéni indítványát, amely lehetővé teszi, hogy elinduljanak az extrémsport pálya tervezési munkálatai, az EU-s pályázat előkészítése, amelynek támogatásával megvalósulhat a fiatalok régi vágya!
Köszönöm Mindenkinek az aláírást, a támogatást, a segítséget! Remélem, mielőbb felépül a görpálya és a work out park is! Nagy öröm, ha az ember nem dolgozik hiába... :)
Jónás Kálmán - elnök; Jobbik Hajdúszoboszló


Jónás Kálmán

Az aláírásgyűjtés hagyományos módon is folytatódik!

2013-08-15 09:21:59

Tisztelt Aláírók!

Kérlek, engedjétek meg a tegeződést, hisz a sportpályán sem magázódunk!
Köszönöm, hogy aláírásotokkal támogattátok a hajdúszoboszlói tömegsportközpontot és extrém sportcentrumot!

Hatalmas eredmény, hogy az indulás óta már átléptük a 900 fős létszámot! Ez igazolja, hogy nem volt hiábavaló a három éves előkészítő munkám, komoly igény van az ingyenes, színvonalas sportolási, szórakozási lehetőségre a városban! Mi, hajdúszoboszlóiak, 12 hónapon keresztül itt "nyaralunk" és a városba érkező turisták is szivesen magukkal hoznák a deszkájukat vagy a "rugdosós" cipőjüket!

Az ősz folyamán egyéni képviselői indítványként beterjesztésre kerül az önkormányzathoz a pálya felépítésének igénye, az összes dokumentációval, tervekkel együtt.

Ezért következő lépésként meghirdetem a hagyományos, papír alapú aláírásgyűjtést! Ha még többet tennél és segítenél a céljaink megvalósításában, nyomtasd ki az ívet, és írasd alá a barátaiddal, szüleiddel, rokonokkal, utcabeliekkel, akikhez eddig még nem jutott el az online aláírás lehetősége. Erről az oldalról egyszerűen letölthető az ív:

http://hajduszoboszlo.jobbik.hu/content/hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3i-t%C3%B6megsportk%C3%B6zpont%C3%A9rt-%C3%A9s-extr%C3%A9m-sportcentrum%C3%A9rt

Ha kész vagytok, írjatok egy levelet nekem a jonas.kalman@jobbik.hu címre és érte megyek, hogy tudjuk csatolni a beterjesztéshez!
Munkátokat nagyon köszönöm, remélem, hogy nemsoká, közös összefogással együtt sportolhatunk a pályákon!

Üdvözlettel:

Jónás Kálmán - elnök; Jobbik Hajdúszoboszló


Jónás Kálmán



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.