Mondj nemet a felsőoktatás szétverésére!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Mondj nemet a felsőoktatás szétverésére! FOLYTATJUK!

2012-12-17 12:36:16

Kedves Aláíró!

Ezúton is nagyon szépen köszönjük, hogy aláírtad petíciónkat, amelyet a felsőoktatás szétverése ellen indítottunk. Ezidáig 2059 fő biztosította támogatásáról azokat a pontokat, amelyeket megfogalmaztunk. Ez nagyon szép teljesítmény!

A petíció terjesztését szeretnénk folytatni, hiszen szeretnénk, ha minél több érintett aláírná, hogy egy szép nagy kerek számú támogatottsággal tudjuk elküldeni Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak a meghatározott pontjainkat.

Ebben kérjük a Te segítségedet is, hiszen ha mindenki segíti a közös ügyünket egy Facebook megosztással, akkor még több érintett értesülhet a petícióról és annak tartalmáról.

Orbán Viktor szombati bejelentése, csak megerősítette hitünket abban, hogy nem érhetjük be, csupán a keretszámok rendszerének eltörlésével!

Mi, a petíció aláírói ezt is szeretnénk a tudomására hozni!

Ezért kérlek benneteket, hogy terjesszétek Ti is a petíciót, legyünk még többen, hogy valódi egységet mutatva, minél több aláíróval tudjuk petíciónkat postázni Orbán Viktornak.

Előre is köszönöm szépen.


Határozott nemet kell mondanunk a felsőoktatás szétverésére!

Üdvözlettel,

Kovács Zoltán


Kovács ZoltánTerjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.Fizetett hirdetés

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.

Facebook