Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Karácsonyi csoda

2014-12-27 21:46:40

Breaking! Meg nem erősített hírek szerint a Karácsony alatt volt egy olyan, szűk negyedóra, amikor Orbán, Lázár és Szijjártó éppen nem loptak és sikkasztottak közpénzeket. Semjén Zsolt máris kezdeményezte a különös és megmagyarázhatatlan eset csodává nyilvánítását a Vatikánnál.


dr. Dániel Péter

Segítsünk Vida Ildikónak!

2014-12-11 17:55:16

Vida lldikó privát üzenete Orbán Viktornak: "Na figyelj Viktor, én már bepereltem ezt a rohadék Goodfriendet. De te mikor perled be végre azt a szemétláda John McCain szenátort, te kis beszari, újfasiszta seggdugasz???" /Vida Ildikó egyébként ezúton is kéri, hogy minél többen továbbítsuk a fenti üzenetét Orbán Viktor részére vagy osszuk meg a facebook oldalán./


dr. Dániel Péter

Üzenet Izraelből.

2014-11-19 12:58:25

Orbán Viktor egy aljas, gátlásalan köztörvényes bűnöző, egy sehonnai hazaáruló. Felakasztása tehát erkölcsileg pozitív és társadalmilag hasznos tett lenne. http://pestisracok.hu/daniel-peter-lajkolna-ha-felakasztanak-orban-viktort/


dr. Dániel Péter

Napi vicc

2014-11-16 16:08:06

Napi vicc: Orbán Viktor álruhában jár-kel az országban. (Néhány TEK-es azért kíséri, szintén gondosan álcázva...) Egy napon Orbán megszólít egy férfit: 
- Mondja csak, ha meghalna Orbán Viktor, maga örülne neki? 
- Naná! De még mennyire!!! Egy hétig csak buliznánk a haverokkal!
- És elmenne a temetésére röhögni és tapsolni?? - Természetesen!
- Talán még rá is szarna a sírjára??? - Hát, azt azért már nem.
- Miért nem? - Mert utálom a sorban állást...


dr. Dániel Péter

A becsület után a haza is eladó???

2014-11-07 10:13:45

Breaking! Vida Ildikó amerikai bankszámláit zárolták. A számlákra több milliárd dollár összeget utaltak a fideszes oligarchák az elmúlt néhány évben. Simicska és Nyergesék cégein keresztül végül ezen számlákon landolt az elsikkasztott nyugdíjpénztárak vagyonának jelentős része, illetve a KÖZGÉP birodalom vesztegetési pénzeinek egy része is. Az ügyben már az FBI és az Interpol is nyomoz, az amerikai számlákon kívül svájci fideszes számlák zárolása is várható. Ezért utazott Orbán Viktor a közelmúltban többször is Svájcba, meglepően szerény körülmények között és csendben, időnként vasúti másodosztályon, időnként pedig Lázár János társaságában. Folyik már a svájci pénzek kiutalása serényen kínai, azeri és oroszországi számlákra...


dr. Dániel Péter

A tüntetéseket folytatni kell az orbáni diktatúra bukásáig!

2014-10-31 11:26:22

Javaslom a civil tüntetőknek, hogy a ma esti demonstráción fogalmazzanak meg és adjanak újabb ultimátumot az Orbán-kormánynak, ahhoz hasonlóan, ahogyan ezt az internetadó esetében is tették. Ebben az újabb ultimátumban adjanak néhány napot Orbánéknak, hogy állítsák vissza Magyarországon a jogállamiságot és vonják vissza valamennyi eddigi törvénytelen törvényüket. Ellenkező esetben pedig hirdessenek országos sztrájkokat, útlezárásokat és össznépi polgári engedetlenséget. Nem szabad hagyni, hogy az orbáni diktatúra politikusbűnözői megússzák ezt a jogos felháborodást és nem szabad megengedni, hogy a civil tömegtüntetések elhaljanak anélkül, hogy elérnék valódi céljukat, azaz a magyar demokrácia és jogállamiság megvédését. Ez egy történelmi esély a magyar demokraták kezében. Élni kell vele!


dr. Dániel Péter

A TÜNTETÉSEKET FOLYTATNI KELL!

2014-10-31 09:42:13

Orbán Viktor visszavonta a netadót! A fideszes bűnbanda térdre roskadt a civilek tömegtüntetései hatására! Végre megrendült az orbáni diktatúra! DE A TÜNTETÉSEKET FOLYTATNI KELL! Itt a történelmi esély az orbáni diktatúra megdöntésére! http://www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/134342/


dr. Dániel Péter

Ma talán sikerülhet...

2014-10-28 09:07:42

Kedves demokrata barátaim!

Magyarország ma egy történelmi pillanathoz érkezett, a magyar nép kezében ma egy történelmi esély van. Ha ugyanis az internetadó elleni országos megmozdulásokat kiterjesztik és azok nyomán egy átfogó, erőteljes polgári engedetlenségi mozgalom kezdődne, akkor napokon belül megbuktatható lenne az orbáni diktatúra. Ehhez szükséges lenne a demokratikus erők összefogása, útlezárások és országos sztrájkok kezdeményezése. A nyugat mindenben támogatná a demokratikus szervezetek, elsősorban pedig a civil mozgalmak ezirányú törekvéseit, hiszen Orbánék már régóta kényelmetlenné váltak az USA és az EU számára is. A magyar nép ma megváltoztathatja jövőjét... Sok sikert kívánok a mai demonstrációk minden demokrata résztvevőjének!

Tisztelettel és barátsággal: dr. Dániel Péter


dr. Dániel Péter

Neonáci rendezvény Budapesten!

2014-10-23 16:22:36

Breaking! A jobbikos, neonáci csürhe szervezésében néhány ezer ember átvonult a Deák Ferenc térről a Magyar Rádió Bródy Sándor utcai székháza elé. A felheccelt tömeg útközben a "mocskos zsidók", "ÁVH", és "fegyverbe" jelszavakat skandálta. A magyar rendvédelmi szervek ismét tétlenül figyelték ezeket a súlyos és felháborító jogsértéseket. Javaslom, hogy a magyar jogvédő és civil szervezetek haladéktalanul tegyenek feljelentést ebben az ügyben, illetve egyidejűleg forduljanak az illetékes nemzetközi szervezetekhez is. Hisz "vétkesek közt cinkos, aki néma". Ne tűrjük, elég volt!


dr. Dániel Péter

Boldog 5775. Új Évet! Shana Tova!

2014-09-22 09:42:00

Izrael lakossága több mint 200 ezer fővel növekedett az elmúlt év során. A belső szaporulat több mint 176 ezer fő volt és több mint 24 ezer fő volt az utolsó "rosh hasana", azaz a zsidó újév óta az új bevándorlók, az "olé hadasok" száma. Ebben már mi ketten is benne voltunk a feleségemmel.  A zsidó időszámítás szerinti, most távozó 5774-es évben tehát ismét jelentékenyen nőtt az ország népessége és immár meghaladja a 8.9 millió főt. Izrael népe örökké élni fog... Boldog és sikeres 5775. új évet kívánok minden kedves barátomnak! :-)


dr. Dániel PéterPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.