Közös ügyünk a jó oktatás! A Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és munkatársai szolidárisak a tanárok küzdelmével

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Köszönetnyilvánítás!_ Közös ügyünk a jó oktatás_A Corvinus oktatói és munkatársai szolidárisak a pedagógusok küzdelmével

2022-10-27 15:12:27
Tisztelt Támogatók!

Ezúton köszönöm Mindannyiuknak a támogatást a petíció jegyzőjeként! Corvinusos oktató, kutató és támogató kollégáknak, valamint mindazoknak a polgároknak is, akik aláírásukkal efjezték ki egyetértésüket!

Most, október 27-én, mikor e levelet írom 193 személy támogatta aláírásával nyilatkozatunkat és 30 kolléga (köztük természetesen én is) 406 000 Ft adományt utalt át! Köszönöm szépen mindenkinek!

Ma reggel hírt adtam erről Komjáthy Annának, a PDSZ vezetőjének és ma átutaltuk a pénzt is fele-fele arányban megosztva a PDSZ sztrájkalapjának illetve a polgári engedetlenséget folytató pedagógusokat támogató segélyalapítványnak.

A szolidaritási nyilatkozat még aláírható marad egy ideig, amíg még érkeznek rá aláírások. A kollégák esetleg még érkező pénzadományait pedig hasonló módon továbbítjuk a pedagógusoknak.

A szolidaritási akciónk - azt gondolom - sikeres volt annyiban is, hogy elég nagy médiavisszhangot kapott. Így a pedagógusok széles köre, a tágabb közvélemény és a többi egyetem is elég jól értesülhetett róla. Remélem - az MKE, az ELTE és most a Corvinus után -, más egyetemen is lesznek még szolidaritási megnyilvánulások. Én igyekszem ösztönözni őket.

Mégegyszer köszön szépen Mindannyiójuknak!

Üdvözlettel:

Toronyai Gábor

docens

FDSZ-BCE SZB-elnök.

Toronyai Gábor docens, FDSZ-BCE SZB-elnök.

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.