FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Most újból érdemes a Liget Projektre Figyelni

2021-10-18 14:21:18

Kedves barátaim!

Sok minden történt és még történik is ebben az évben kis hazánkban. Pandémia harmadik hullám, annak, az oltásoknak is köszönhetően, sikeres legyőzése, majd végre egy szabad nyár, a szabadságok, utazások, majd újra a munka és közben szép lassan besettenkedett a pandémia negyedik hulláma. Közben zajlanak a belpolitikai csatározások, előválasztás, hogy színház is legyen, vagyis nem unatkoztunk. Persze eközben- a fentiek miatt is, az embereknek sok más gondjuk akadt- jelentősen csökkent az aláíró támogatók száma. Ennek ellenére úgy gondolom, közös erővel, újból lendületbe hozható ennek a petíciónak a támogatottsága.

 A Liget Projekt újabb állomásaihoz közeledik, ezért most is arra kérek mindenkit, tartsa ébren a gondolatot, keressen új támogatókat, segítse őket az aláírásban. Tudjuk, sokan vannak még potenciális támogatók, de az információ nem mindenkihez jut el, bármennyire is szeretnénk. A mai napig, ha kevesen is, folyamatosan írják alá a petíciót, jó lenne ezt felgyorsítani. Ehhez szeretnék, egy most megjelent írással segíteni, ami megint nemzetközi szaktekintélyek véleményét mutatja meg az Új Nemzeti Galériával, az egész Liget Projekttel kapcsolatban.

 https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/10/az-uj-nemzeti-galeria-megepitesevel-lehet-teljes-a-liget-budapest-projekt

Hajrá Liget Projekt


Szabó László, Nagykanizsa

A futókör tesztelése

2021-06-14 15:02:25

Szabó László, Nagykanizsa

Újból az Index kezdeményezte szavazás.

2021-03-25 09:27:44

Kedves Barátaim!

Ismét bebizonyosodott, a normalitás Magyarországon még meghatározó fölényt mutat, amit az Index szavazás a Nemzeti Galéria helyét illetőan is bizonyít. A jelenlegi állás szerint több mint 7000 szavazattal többet kapott a Városligeti helyszín, mint a Várban -2000 alatt-elképzelt megoldás. Ez óriási siker, amiben úgy érzem, a petíció támogatóinak is nagy része van. Köszönet érte. Csak így tovább, sikerülni fog.

Érdemes megjegyezni, hogy az Új Nemzeti Galériát bemutató videót a youtube-on, már több mint 200 ezren megtekintették


Szabó László, Nagykanizsa

Az Index szavaztat.

2021-03-17 17:04:26

Kedves Támogatók, kedves Barátaim!

Ahogy azt már többször megbeszéltük, harcolni kell a Liget Projekt-ért. Az ellenzék nem adja fel, most az Index szavazást indított a Nemzeti Galéria helyszínét illetően: a Ligetben vagy a Várban épüljön-e fel. Mi sem adjuk fel és álljunk ki az eredeti Terv mellett, vagyis a tervezett városligeti helyszín mellett.

Mindenkit arra kérek, tegye le voksát az eredeti helyszín mellett. Mivel az aláírók nem mindegyike adott meg elérhetőséget, így nem mindenki látja a „Közleményeket” és benne ezt a felhívást, ha ismernek, ilyeneket kérjék meg őket a támogatásra, a szavazásra. Bár nem szeretek plagizálni, most talán nem hibázom, „Együtt sikerülni fog”.

Az egyszerűség kedvéért mellékelem a linket, ahol szavazni lehet.

https://index.hu/belfold/2021/03/17/hol-epuljon-fel-on-szerint-a-nemzeti-galeria-/


Szabó László, Nagykanizsa

65000

2021-03-04 09:58:33

Kedves támogatók, kedves barátaim!

Ismét van okunk az örömre. A kegyetlen vírus járvány ellenére, átléptük a 65 ezres számot. Lassan, de biztosan tovább gyarapodik a támogatók száma.


Szabó László, Nagykanizsa

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Liget Budapest Projekt

2021-02-05 15:54:00

Szabó László, Nagykanizsa

A Magyar Zene Háza

2021-02-04 14:47:55

Szabó László, Nagykanizsa

Baán László interjú.

2021-01-26 14:21:05

Tisztelt támogató közösség! Kedves barátaim!

  Szerencsére csak az idő áll meg, az emberi tevékenység nem. Jó ütemben halad a Liget Budapest Projekt építése. Igaz ugyan az emberi tevékenység lehet jó, lehet hasznos, de lehet haszontalan és kárt okozó. A „minél rosszabb, annál jobb” politikai tevékenység az egyik legsunyibb, legkárosabb tevékenység. Ezt láthatjuk manapság szinte naponta. Ezt szenvedi a Liget Budapest Projekt is annak is a teljeskörű megvalósítása. Három meghatározó létesítményt blokkol a Főváros vezetése az általuk vélt, mondva csinált érvekre hivatkozva. Nem hajlandó szakmai érvek alapján tárgyalni, keresni a megoldást.

Jól rávilágít a fenti problémára a DR. Baán Lászlóval készült, most megjelent interjú, amely részleteiben beszél, a Liget Budapest Projekt sajnálatosan akuttá váló, e probléma körére. Úgy gondolom, nekünk mindenképpen érdemes és tanulságos megismerni ezt az interjút. Ezért az alábbi linken teszem itt is elérhetővé, talán nem mindenki olvasta.

Mi tovább harcolunk a Projekt teljeskörű megvalósításáért, mert az igazság nem odaát, hanem a mi oldalunkon van.

https://index.hu/kultur/2021/01/26/baan-laszlo-szerint-karacsony-gergely-a-liget-projekt-blokkolasaval-takargatja-hervatag-zoldfejlesztesi-teljesitmenyet-/


Szabó László, Nagykanizsa

A Magyar Zene Háza

2020-12-20 10:19:31

Szabó László, Nagykanizsa

Újabb eredmények!

2020-12-17 10:52:07

Tisztelt támogató közösség! Kedves barátaim!

Mindenek előtt Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves aláírónak, aki támogatta a Liget Projekt megvalósítását, ahogy minden hazáját és fővárosát szerető magyarnak is.

A sajnálatos vírus járvány miatt az aláírások intenzitása változatlanul alacsony, de azért lassan, de biztosan tovább növekszik a számuk. Ami igazán örvendetes, az átadott létesítmények száma. Már üzemel a kis botanikus kert, az újabb kutyás élménypark, a két kilóméteres futókör és nem utolsó sorban az új Múzeum Mélygarázs a felette pompázó Városligeti Promenáddal. Jó ütemben halad a Magyar Zene Háza és a Néprajzi Múzeum építése.

Gondolom, sokan figyelemmel kísérik az interneten látható tudósításokat, videókat, amelyek valós képet mutatnak az egyre szebbé és zöldebbé váló Városligetről. Azok, aki még nem látták a megnyitott létesítmények videóit, javaslom, nézzék meg. Biztos vagyok abban, aki még nem látta, kedvelni fogja. (Szerettem volna itt feltenni ezeket e linkeket, de a gépem valamiért nem engedi).

Mindaz, ami eddig történt bizakodással tölt el és jó esélyt ad a teljes és komplett Liget Projekt befejezéséhez. Vagyis tesszük a dolgunkat, ahogy eddig.

Végül sikerült a linket élesíteni.

https://youtu.be/HJVPnX-W9CA

https://youtu.be/2d-5pwMkF84


Szabó László, NagykanizsaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...