FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Tovább harcolunk!

2020-01-13 15:07:24

Az ünnepek érthető módon visszafogták az aláírási kedvet és bár egynapra sem szüneteltek az aláírások, most  itt az ideje a további aláírások gyüjtésének. Szépen gyűlnek, de egy kis lendület nem árt. Ezért kérek mindenkit baráti , ismeretségi körében propagálja és terjessze az aláírásokat e nemes cél érdekében.

Kérem továbbra is egy email címről egy aláírást küldejenek, a rendszer csak egyet fogad el. Sajnos ezres a nagyságrendje az elveszett aláírásoknak, mert másodikként küldték azonos email címról. Érdekes, rengeteg budapesti aláírás veszik el emiatt.

A 42500 aláírás és az aláírók lelkes vélemény nyilvánítása a témában, további  lendületet kell adjon.

Folytassuk tovább!

2019-12-14 14:03:42

Az elmúlt szűk másfél hónap szép eredményeket hozott, ami feljogosít arra, hogy kérjem a további támogatást. Kérek minden támogatót terjessze ennek a petíciónak a hírét és növeljük tovább az aláírások számát. Az eredmény nem maradhat el.

Elvesző aláírások.

2019-11-14 09:31:04

Figyelem!

Egy e-mail címről csak EGY aláírás küldhető, sajnos a rendszer többet nem fogad el.

Minden egyes aláírást kérünk KÜLÖN e-mail címről küldeni, mert minden további aláírás elvész, amelyet ugyanazon e-mailről küldenek!!!

Köszönjük!"

Szabó László, Nagykanizsa

Továbbra is sok az elgépelt vagy nem működő email.

2019-11-02 11:23:53

A link ahol a Liget projekt megtekinthető:LIGET BUDAPEST

Kérem olvassátok és adjátok tovább: A nem elfogadható email címek még mindíg nagy számban vannak. Lehet elgépelés, vagy már nem működő. Természetesen ezek nem jelennek meg az aláírók között. Lehet valakik szándékosan teszik ezt?!

Szabó László, Nagykanizsa

Sok kieső aláírás még mindig.

2019-11-01 18:49:15

A link ahol a Liget projekt megtekinthető:LIGET BUDAPEST

Sajnos még mindíg sok aláírás elveszik a hibás, nem működő email címek, vagy azonos email címről küldött második aláírás miatt. Kérem az aláírókat ellenőrizzék a beírt email címet.

Egy címről egy aláírás mehet.

Az email cím választható

Aláírásnál vétett hibák

2019-10-31 18:04:20

A link ahol a Liget projekt megtekinthető:LIGET BUDAPEST

Kérem az email címet pontosan megadni, hiba esetén a rendszer nem fogadja az aláírást. Egyébként az emai cím megadása nem kötelező, választható.

Fontos: email címről csak egy aláírás küldhető, a rendszer már a másodikat sem engedi.

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.