FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

A Liget Projekt folytatódik!

2022-04-10 08:41:47

Tisztelt Támogatók, kedves Barátaim!

Örömmel jelenthetem, hogy úgy tűnik, közös fáradozásaink sikerrel járnak, a héten miniszterelnök úr hitet tett amellett, hogy a Liget projektet az eredeti formájában – tehát az Új Nemzeti Galériával, a Városligeti Színházzal és a Magyar Innováció Házával együtt – kell megvalósítani, a választásokon erre is erős felhatalmazást kapott az új kormány.

A témával kapcsolatban Baán László nagyinterjút adott az indexnek, amit érdemes elolvasni, ezért a linket itt mellékelem.

  https://index.hu/kultur/2022/04/08/bosch-baan-laszlo-liget-projekt-orban-viktor-karacsony-gergely/

  Hajrá Magyarország!  


Szabó László, Nagykanizsa

Választás

2022-04-01 11:50:46

Tisztelt Támogatók, kedves Barátaim!

Az utóbbi időben nem rólunk, a Liget Projektről szóltak az események. Járvány, háború és még itt volt, van? nekünk, ez a Márki Zaj is. Úgy gondolom, akik támogatták a Liget Projekt megvalósulását aláírásukkal, tudják mit veszítünk, ha a most következő Vasárnap az ellenzék győz. Mindazt elveszítjük, ami 12 év alatt megvalósult, felépült. Mi persze a hozzánk közel álló Liget Projekt további építését is elveszítjük és jó, ha marad, ami marad.

Erre sem kért föl senki, mint ahogy a Petíció elindítására sem, de mégis úgy gondolom, keresztény, konzervatív, Magyar állampolgárként, felkérek mindenkit, a tények ismeretében menjen el szavazni és válassza a normalitást voksának leadásakor és a népszavazáson is. Tegyünk ezzel is egy kis lépést, a Liget Projekt teljes megvalósulása érdekében, amit, nem kétséges, csak a jelenlegi kormány biztosíthat.

Hajrá Magyarok!


Szabó László, Nagykanizsa

Még egyszter, a Magyar Zene Háza

2021-12-31 10:16:53

Tisztelt Támogatók, kedves Barátaim!

Alább mellékelek egy részletes tájékoztatót a Magyar Zene Háza születéséről, elkészültéről, feladatáról és programjairól. Talán nem mindenki ismeri a részleteket. Itt érdekes adatok is megismerhetők.

Ezúton is kívánok mindenkinek Békés, Boldog Újévet.

 

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=f0dbbd434f&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1719386183861402398&th=17dc7c9fe0c5fb1e&view=att&disp=safe


Szabó László, Nagykanizsa

A Magyar Zene Háza

2021-12-19 08:58:45

Tisztelt támogatók, kedves Barátaim!

  Ismét mérföldkőhöz érkezett a Liget Budapest Projekt. Elkészült a Magyar Zene Háza. Az építészetileg is egyedül álló, minden tekintetben különleges építmény, lenyűgöző és magával ragadó. Bizonyára már sokan látták, hallották a Magyar Zene Háza  várható, gazdag progmjait. A program a januári megnyitás után azonnal indul. Minden, ami zene, lehetne a mottója, ezen új zenei létesítmény küldetésésének. Mellékelten bemutatok egy összefoglaló anyagot, ami bemutatja a létesítmény születését és végleges formájának elnyerését és feladatát. Ez alkalomból remélek újabb támogató aláírásokat a Liget Budapest Projekt teljes megvalósulásáért.

Kívánok mindenkinek áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet.

  https://youtu.be/cVWvofiOBHo  


Szabó László, Nagykanizsa

Most újból érdemes a Liget Projektre Figyelni

2021-10-18 14:21:18

Kedves barátaim!

Sok minden történt és még történik is ebben az évben kis hazánkban. Pandémia harmadik hullám, annak, az oltásoknak is köszönhetően, sikeres legyőzése, majd végre egy szabad nyár, a szabadságok, utazások, majd újra a munka és közben szép lassan besettenkedett a pandémia negyedik hulláma. Közben zajlanak a belpolitikai csatározások, előválasztás, hogy színház is legyen, vagyis nem unatkoztunk. Persze eközben- a fentiek miatt is, az embereknek sok más gondjuk akadt- jelentősen csökkent az aláíró támogatók száma. Ennek ellenére úgy gondolom, közös erővel, újból lendületbe hozható ennek a petíciónak a támogatottsága.

 A Liget Projekt újabb állomásaihoz közeledik, ezért most is arra kérek mindenkit, tartsa ébren a gondolatot, keressen új támogatókat, segítse őket az aláírásban. Tudjuk, sokan vannak még potenciális támogatók, de az információ nem mindenkihez jut el, bármennyire is szeretnénk. A mai napig, ha kevesen is, folyamatosan írják alá a petíciót, jó lenne ezt felgyorsítani. Ehhez szeretnék, egy most megjelent írással segíteni, ami megint nemzetközi szaktekintélyek véleményét mutatja meg az Új Nemzeti Galériával, az egész Liget Projekttel kapcsolatban.

 https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/10/az-uj-nemzeti-galeria-megepitesevel-lehet-teljes-a-liget-budapest-projekt

Hajrá Liget Projekt


Szabó László, Nagykanizsa

A futókör tesztelése

2021-06-14 15:02:25

Szabó László, Nagykanizsa

Újból az Index kezdeményezte szavazás.

2021-03-25 09:27:44

Kedves Barátaim!

Ismét bebizonyosodott, a normalitás Magyarországon még meghatározó fölényt mutat, amit az Index szavazás a Nemzeti Galéria helyét illetőan is bizonyít. A jelenlegi állás szerint több mint 7000 szavazattal többet kapott a Városligeti helyszín, mint a Várban -2000 alatt-elképzelt megoldás. Ez óriási siker, amiben úgy érzem, a petíció támogatóinak is nagy része van. Köszönet érte. Csak így tovább, sikerülni fog.

Érdemes megjegyezni, hogy az Új Nemzeti Galériát bemutató videót a youtube-on, már több mint 200 ezren megtekintették


Szabó László, Nagykanizsa

Az Index szavaztat.

2021-03-17 17:04:26

Kedves Támogatók, kedves Barátaim!

Ahogy azt már többször megbeszéltük, harcolni kell a Liget Projekt-ért. Az ellenzék nem adja fel, most az Index szavazást indított a Nemzeti Galéria helyszínét illetően: a Ligetben vagy a Várban épüljön-e fel. Mi sem adjuk fel és álljunk ki az eredeti Terv mellett, vagyis a tervezett városligeti helyszín mellett.

Mindenkit arra kérek, tegye le voksát az eredeti helyszín mellett. Mivel az aláírók nem mindegyike adott meg elérhetőséget, így nem mindenki látja a „Közleményeket” és benne ezt a felhívást, ha ismernek, ilyeneket kérjék meg őket a támogatásra, a szavazásra. Bár nem szeretek plagizálni, most talán nem hibázom, „Együtt sikerülni fog”.

Az egyszerűség kedvéért mellékelem a linket, ahol szavazni lehet.

https://index.hu/belfold/2021/03/17/hol-epuljon-fel-on-szerint-a-nemzeti-galeria-/


Szabó László, Nagykanizsa

65000

2021-03-04 09:58:33

Kedves támogatók, kedves barátaim!

Ismét van okunk az örömre. A kegyetlen vírus járvány ellenére, átléptük a 65 ezres számot. Lassan, de biztosan tovább gyarapodik a támogatók száma.


Szabó László, Nagykanizsa

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Liget Budapest Projekt

2021-02-05 15:54:00

Szabó László, NagykanizsaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...