Közkertet Kiszuglóba

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Közkertet Kiszuglóba - mi a helyzet a karantén után?

2020-07-04 05:51:55

6EC5E470-BB4F-459E-9D67-E4F26074381C.jpeg
Tisztelt Aláírók!

Eddig nem volt az ügy túl szerencsés a polgármesteri fogadóórákkal kapcsolatban ( ősszel a leköszönő polgármester már nem akart foglalkozni a választások előtt a kérdéssel, az új polgármester pedig mire időpontot adott, addigra karanténba került az ország). 

A héten újra kértem időpontot Horváth Csabához, Zugló polgármesteréhez, remélem a nyár folyamán sikerül most már erre sort keríteni. 

 

Most készül Zugló klímastratégiája egy önkormányzati projekt keretében, a kerület zöldítése és a Közkertet Kiszuglóba projekt még sosem volt ennyire aktuális kérdés.

Addig is, ha tovább osztják a petíció linkjét a családban, barátok között, környéken élőknek, óvodai és iskolai társak szüleinek, nagyon hálás lennék. Köszönöm!

Kozma Judit 

 

 

 


Kozma Judit

Hogyan tovább? - Közkertet Kiszuglóba

2019-11-14 16:38:40

Tisztelt Aláíró!

 

A levelet azért kapta, mert aláírta a Közkertet Kiszuglóba petíciót. Köszönöm!

A nyár folyamán eljuttattam a petíciót Karácsony Gergely, akkor még zuglói polgármesternek. A hivatal válaszolt is, jelezték hogy nyitottak bármire, de sajnos polgármester úr elfoglaltságai miatt érdemesebb már az új polgármesterrel ősszel felvenni a kapcsolatot.

 

Ez hamarosan meg is fog történni, kérek időpontot fogadó órára Horváth Csabához. A környék új önkormányzati képviselőjének, Kinisch Andreának is eljuttattam a petíciót és kértem, hogy a telkek eladásának kérdését vigye a képviselő testület elé ( folyamatosan hirdeti az önkormányzat őket, legutóbb nyomtatott újságban is megjelent a hirdetés  pár hete) . Arra kérem Önöket, a telkek eladásával kapcsolatos aggályaikat Önök is írják meg Kinisch Andreának ( kinisch.andrea@zuglo.hu), illetve hogy szívesebben látnának itt inkább  zöldfelületet, mint egy újabb 200-300 lakásos társasházat. 

Nem kell sok, elég pár mondat, de minden levél számít! 

 

A nyár folyamán találtunk olyan pesti kerületet, ahol építési területet az önkormányzat átmínősíttetett ( képviselő testületi javaslatra) és parkot hozott létre. Szóval az ügy nem esélytelen, ahogy néhányan jelezték a petíció indításakor. 

 

Kérem Önöket, hogy küldjék tovább a petíció linkjét szomszédjuknak, óvodai-, iskolai csoporttársak szüleinek... írják alá minél többen. Sokakat fog érinteni ( iskolai, óvodai férőhelyek, parkolás a környéken stb. ), ha ide is több száz lakásos társasházat engedélyeznek majd. 

Link: https://www.peticiok.com/kozparkot_kiszugloba

 

Köszönettel, Kozma Judit 

Kiszugló


Kozma JuditPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...