Devizahiteles kárpótlási törvényt követelünk!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Kibővített petició elküldése a Magyar Államnak és az Európai Uniónak

2017-12-22 05:25:42

Kedves Aláírók!

Már csak 1 egyszerű lépés, egy aláírás szükséges.

Köszönöm szépen az eddigi aktív közreműködésüket. Ahhoz, hogy a Petíciónk célba érjen további egyszerű lépésre van szükség. Ehhez a Nemzeti Civil Kontroll felajánlotta a segítségét, így már az ő szerverükön keresztül tudjuk eljuttatni követelésünket a címzettekhez. Címzettek a Magyar Állam, az Európai Unió továbbá az ENSZ Nemzetközi Bírósága.

A kibővített petíció teljes szövegét itt lehet elérni, (közbe van iktatva az aláíró panel is): https://civilkontroll.com/devizahitelek-karpotlasi-torvenyt-kovetelunk/

Sajnos  a szöveg hossza miatt csak két részletben tudtam feltenni. A petíciót, az aláírásokkal együtt pedig itt tudja elérni: https://civilkontroll.com/peticio-devizahitelek-karpotlasi-torvenyt-kovetelunk/
 
A rendszer úgy lett beállítva, hogy egy e-mail címről csak egy aláírás történhet, a visszaigazoló e-mail után (ekkor hitelesíti címét az aláíró) a rendszer automatikusan küldi a petíciót az erkeztetok@me.gov.hu, judit.sargentini@europarl.europa.eu és a menszt@menszt.hu címekre is!
 
Az aláírás akkor érvényes, ha e megadott e-mail címről visszaérkezik a megerősítés.
 
Kérek minden érintzettet írja alá és ossza is meg ismerőseivel, néhány szóval kérve őket is az aláírásra. A megosztást a Nemzeti Civil Kontroll oldaláról kell indítani.
 
Ne habozzon senki, legyen ez a mi karácsonyi "áldásáunk" a bűnöző kormányunknak.
 
Tisztelettel és szeretettel:
 
Járvás Éva

Éva JárvásPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Facebook