Mondjunk NEMET a Salgó várának lábához tervezett mobiltoronyra!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Mondjunk MINÉL TÖBBEN nemet a Salgó várának lábához tervezett adótoronyra!

2017-03-26 16:06:14

Kedves Támogatónk!

Köszönjük eddigi hatékony közreműködésed, aláírásod a Salgó várának lábához tervezett adótorony építése ellen, közös célunk támogatóinak növelése érdekében ugyanakkor további aktív segítségedre van szükségünk!

A héten egyeztettünk az illetékes Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályával, ennek értelmében a toronnyal kapcsolatos lakossági vélemények, észrevételek, így az általunk indított petíció hivatalhoz történő eljuttatásának végső határideje március 31-e.

Szűk egy hét áll még tehát rendelkezésünkre, hogy minél nagyobb számú támogatót magunk mellé állítva növeljük a petíció aláíróinak számát, és így minél szélesebb társadalmi összefogásról téve tanúbizonyságot tudjuk azt pénteken a Hivatal részére elküldeni.

Kérünk Téged, hogy terjeszd a petíciónkat minél szélesebb körben a rendelkezésedre álló valamennyi csatornán (facebook, e-mail, élőszó, blog, stb.), hogy ilyen formában ne épülhessen meg az adótorony!

Számítunk Rád és köszönjük!


Gyimesi Gábor



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.