16 tantermes, teljes értékű, új iskolát szeretnénk Budakeszinek

Budakeszin 10 tantermes iskolát épít az állam a lebontandó faépületek kiváltására. A tervezett, új épület 6 tanteremmel és hozzájuk tartozó helyiségekkel kisebb, mint amennyi a jelenlegi zsúfoltság kezelésére kellene.

A tervezett új iskola nem tudja befogadni mindegyik kiköltöző osztályt, nem biztosít helyet a külön telephelyen (Zeneiskolában) tanuló osztályoknak, és kimaradnak a művészeti oktatás helyiségei.

Kérjük Budakeszi Önkormányzatát, hogy módosítsa az állammal (NSK-val) kötött megállapodását egy 16 tantermes, teljes értékű iskolára, és ehhez vállalja a plusz költségeket.

Felhívásunk hátteréről a Budakeszi SZIA+ Facebook-csoportban olvashatsz, és ott követheted a fejleményeket is: https://www.facebook.com/groups/1002965746419417

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fazekas Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook