Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Quoted post


Vendég

#16 KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-01-08 21:42

PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

Vadai: Bayer népirtásra buzdított

- 2013. január 8., kedd
Tüntetést szervez a Demokratikus Koalíció
Fertelmes, undorító és visszataszító - mondta Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció tagja a párt keddi sajtótájékoztatóján Bayer Zsolt szombati írásáról. A DK tüntetést szervez, a cél Bayer kizárása, eltüntetése, aki Vadai szerint népirtásra buzdított.
Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció keddi sajtótájékoztatóján fertelmesnek, undorítónak és visszataszítónak nevezte Bayer Zsolt szombati írását. A DK tagja szerint „a nyilas szellemiségű Magyar Hírlapban Orbán Viktor miniszterelnök barátja cigányállatnak nevezett magyar embereket és egyértelműen, tudatosan és előre megfontolt szándékkal népirtásra buzdított”. A képviselő bejelentette, hogy DK közös tüntetést szervez vasárnapra a Fidesz székháza elé, ahová az ellenzéki pártokat is meghívta.
Tüntetés a Fidesz székháza előtt
„Bayer Zsolt írása visszataszító és undorító” – mondta Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció tagja a DK keddi sajtótájékoztatóján. A képviselő párt nevében bejelentette, hogy közös tüntetésre hívja az ellenzéket a Fidesz székháza elé, amennyiben a kormánypárt nem távolítja el soraiból Bayer Zsoltot, a Magyar Hírlap publicistáját. A megmozdulásra január tizenharmadikán kerülne sor, a tüntetést Vadai már be is jelentette a rendőrségen.
Vadai: "Kormánypárt rangjára emelt rasszizmus"
Vadai szerint Bayer Zsolt hétfői írásában tudatosan népirtásra buzdított. A DK ezért kéri Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy „tegye meg a szükséges lépéseket és hagyja figyelmen kívül, hogy egykoron ő is a Fidesz képviselő-jelöltje volt”. A képviselő arról is beszámolt, hogy Molnár Csaba DK-alelnök levélben kérte az Országgyűlés demokratikus ellenzéki pártjait, az ellenzéki egyeztetésben részt vevő szervezeteket, valamint az egyházakat, hogy csatlakozzanak kezdeményezésükhöz, és „együtt tiltakozzanak a kormánypárt rangjára emelt rasszizmus ellen”.
Kapcsolódó anyagok:
Farkas Flórián megbeszélésre hívta Bayer Zsoltot - Az Országos Roma Önkormányzat vezetője sajnálja, hogy ismét napirendre került a roma integráció kriminalizálásaBajnai: Bayer Zsolt nem demokrata - Jobb- és baloldali demokraták egységes kiállását sürgeti Bayer Zsolt szombati írása miatt Bajnai Gordon. A Haza és Haladás Egyesület elnöke az MTI-nek kedden küldött közleményében...Újrarendeződés az ellenzék asztalánál - Többek között Ungár Klára és Kuncze Gábor új formációja is csatlakozni akar az ellenzéki egyeztetéshez, melynek résztvevői az MSZP szerint legközelebb a gazdaságpolitikát vitatják...Ügyészségi eljárást kezdeményez a Fidesz ellen a 4K! - Törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezett az ügyészségen a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség ellen a Negyedik Köztársaság Mozgalom (4K!) - jelentette be Salha Omár, a 4K!...Ajánló - Baloldali front 2014, kik mozgatják a diákokat? - Molnár Csaba vezeti a DK-delegációt - Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke vezeti a párt delegációját a január eleji első ellenzéki egyeztetésen.Gyurcsányék betiltanák a Jobbikot - A Demokratikus Koalíció elkészítette a Jobbik betiltását szorgalmazó indítványát, amelyet kedden el is küldött a Fidesz, a KDNP, az MSZP és az LMP frakcióvezetőjének. A DK a pártok...Gyurcsány: az államfő nem viselkedhet pártpolitikusként - Újabb akcióra készülnek Gyurcsányék - Demonstráció megszervezését helyezte kilátásba a Sándor-palota elé november 28-ára a Demokratikus Koalíció (DK) arra az esetre, ha Áder János államfő nem kér előzetes normakontrollt...Gyurcsány: Bajnai Gordon legyen a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje! - A demokratikus ellenzék összefogására szólított fel a Demokratikus Koalíció (DK) október 23-i, budapesti megemlékezésén Gyurcsány Ferenc, aki szerint az ellenzéki együttműködés...

Válaszok

parazitairtó

#281 Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-01-19 16:51:25

#16: - KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!! 

 Vadai összpontositson(de úgy gondolom hogy nincs mivel,mert ahhoz bizony ész is kellene-amiből pedig nála nagyon szűkös a "készlet") arra a tükörre,amivel szemben áll,vagy ül, nézzen arra a valamire amit lát, és erőteljes nyelvmozgatással nyűjtse össze saját nyálát,majd egy ügyes csücsöritéssel, hirtelen erőteljes kifúvással  továbbitsa azt, saját képére-csakis tudományosan!   


Vendég

#344 Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-11-25 19:09:08