Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

Turul

#51 Re: Re:

2012-12-01 20:35

#24: ptiszai - Re:

Tiszai István!

Úgy tűnik, önnek valamiféle küldetési kényszere fogalmazódott a petíció ellen. Amikor elkezdtem a vá-

laszom megírását, a 45 hozzászólásból 15 - öt ön követett el. Elmozdult ma a gép mellől egy pillanatra is? Mit remél attól a sok zagyvaságtól, amit megfogalmazott? Csak nem azt, hogy kevesebben írják alá a petíciót? Ha ez így van, súlyosan téved. az Ön megnyilvánulásai, az aláírók számát fogják gyarapítani.

A petícióval kapcsolatban is súlyos tévedésben van. Mi köze a megírásának, vagy a kezdeményezésének a Jobbikhoz? Nem hisz a saját szemének, hogy a petíciót az MJB adta közre? Vagy talán a Jobbik biztatta fel az MJB -t. a petíció megírására? Ön szerint nem elegendő a tiltakozáshoz hazánk folyamatos pocskondiázása, elvbarátai részéről a már folyamatosnak nevezhető feljelentgetések, rossz hír keltés, stb.

Teljesen feleslegesen beszél és vádaskodik hozzászólásaiban zsidóellenességről, az izraelei - palesztin konfliktusról, ez a tiltakozás nem erről szól. Próbálja meg úra és újra elolvasni - hátha időközben valami  megvilágosodik - hátha megérti. Ha ez nem sikerül önnek, akkor kár volt elvégezni az egyetemet.

A nekem írt - nem tudom minek nevezni - egyvelegében, melyre a folyamatos írás szabályai semmiképp nem alkalmazhatók, ömlesztve, a rendszert nélkülözve jelennek kérdések, kinyilatkoztatások, vádaskodások, akaratráerőltetési kísérletek, stb. Ezek a vonások egyébként az összes hozzászólását jellemzik. Stílusa, írásainak formája, tartalma alapján alacsonyabb iskolai végzetteségűnek tűnik, mint egy egyetemet végzett ember. Ezzel együtt is elfogadom, hogy ön az, aminek mondja magát.

Kéri tőlem, hogy ne fajtázzam, de ennek a kérésének nem tehetek eleget. A magukfajta kifejezés alatt ugyanis én önt és az önnel egy palettán elhelyezkedő elvbarátait értem, akik nem a magyarság érdekében, sokkal inkább ellenére cselekednek, uram bocsá... idegen érdekeket szolgálnak. Az általam alkalmazott magukfajta kifejezésnek semmi köze bármiféle nációhoz, vagy vallási csoporthoz, ez csak az ön zavaros gondolatvilágában jelenhetett meg.  Látja Tiszai, egyszerűen és világosan is lehet véleményt nyilvánítani, teljesen felesleges nácizmussal, fasizmussal, stb. ráadásul hamisan vádaskodni, rágalmazni.

A firkálmányában engem antiszemita alezredesnek nevez és ez a rágalmazása több sebből is vérzik. Először is, megindokoltam az előző írásomban, hogy az antiszemita kifejezés -az említett többi mellett - miért nem alkalmazható, vagy miért nem helyes alkalmazni. Úgy látszik, ön a kiselefánt kategóriába tartozik. Másodszor. Én nem zsidóztam, nem gyűlölködtem, ebből a szemszögből sem ül a vádja. Tudja mit, nevezzen nyugodtan anticionistának, ezt a megbélyegzést, ha ugyan annak lehet nevezni, vállalom. Még mielőtt összekeverné, a cionizmus, mint elítélendő ideológía és gyakorlat, nem azonos a teljes zsidósággal.

A zsidó - palesztin konfliktus és annak előtérbe helyezése kapcsán azt hiszem a választ az ENSZ elég jól megadta. A Palesztina megfigyelői státusza melletti 183 igen szavazat mellett eltörpül a 9 nem. Főleg, ha megnézzük, kik azok az országok, akik nemmel szavaztak. Azon csak szégyenkezni tudok, hogy Hazám képviselői  tartozkodtak a szavazástól.

Meglepett, hogy a pierre nevezetű személynek írt hozzászólásomra ön írt választ. Nincs arról tudomásom arról, hogy a pierre felkérte erre. Vagy nem jól tudom? Más helyett választ írni, enyhén szólva illetlenség. Önnél még ez is tetten érhető. A más helyett írt válaszára, kérdéseire nem reagálnék, kivéve egyet. Azt írja, hogy ismer engem korábbról, mer az index oldalain már találkozott velem. Tájékoztatom, hogy sem az index, sem az origó, sem hasonló oldalakat nem szoktam látogatni, főleg nem azokon hozzászólásokat közreadni. Itt is tetten érhető a felelőtlen megnyilvánulása.

Mivel a Petíciónk kérdése nem arról szól, hogy nemzetietlen, idegen érdekeket szolgálók vádaskodásaival foglalkozzunk, a magam részéről a kommunikációt Önnel és a magukfajtákkal a peticiót illetően, az ahhoz kapcsolható valós, vagy erőszakolt valótlan felvetésekben, befejezettnek tekintem.

Üdvözlettel:

Horváth István

nyugállományú alezredes

Válaszok

Mara

#52 Re: Re: Re:

2012-12-01 20:53:07

#51: Turul - Re: Re:  

 Tisztelt Horváth úr!

Ön nem tárgyalópartner, ön nem bírja a másik véleményét elfogadni! Ön csak abban az esetben fogadja el a másik véleményét, ha az az Önével megegyezik. Tudom, engem senki nem kérdezett, mit szólok bele mások beszélgetésébe (mondaná Ön). Erre én meg azt mondom, hogy egy nyilvános fúrumra írogatni olyan, mintha ülnénk egy asztalnál és mindenki elmondja a saját mondanivalóját. Az enyém jelen esetben az, hogy ptiszainak igaza van, Önnek pedig nincs. Ezennel be is fejezem, mert lelki füleimmel hallom, lelki szemeimmel látom, ahogy lehurrog engem is, mert nem vagyunk egy véleményen. Ez a jobboldal retorikája, ebből nem kérek. Jó éjszakát, ég Önnel.