Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen! petíció automatikusan generált fórumtémája

Turul

#51 Re: Re:

2012-12-01 20:35

#24: ptiszai - Re:

Tiszai István!

Úgy tűnik, önnek valamiféle küldetési kényszere fogalmazódott a petíció ellen. Amikor elkezdtem a vá-

laszom megírását, a 45 hozzászólásból 15 - öt ön követett el. Elmozdult ma a gép mellől egy pillanatra is? Mit remél attól a sok zagyvaságtól, amit megfogalmazott? Csak nem azt, hogy kevesebben írják alá a petíciót? Ha ez így van, súlyosan téved. az Ön megnyilvánulásai, az aláírók számát fogják gyarapítani.

A petícióval kapcsolatban is súlyos tévedésben van. Mi köze a megírásának, vagy a kezdeményezésének a Jobbikhoz? Nem hisz a saját szemének, hogy a petíciót az MJB adta közre? Vagy talán a Jobbik biztatta fel az MJB -t. a petíció megírására? Ön szerint nem elegendő a tiltakozáshoz hazánk folyamatos pocskondiázása, elvbarátai részéről a már folyamatosnak nevezhető feljelentgetések, rossz hír keltés, stb.

Teljesen feleslegesen beszél és vádaskodik hozzászólásaiban zsidóellenességről, az izraelei - palesztin konfliktusról, ez a tiltakozás nem erről szól. Próbálja meg úra és újra elolvasni - hátha időközben valami  megvilágosodik - hátha megérti. Ha ez nem sikerül önnek, akkor kár volt elvégezni az egyetemet.

A nekem írt - nem tudom minek nevezni - egyvelegében, melyre a folyamatos írás szabályai semmiképp nem alkalmazhatók, ömlesztve, a rendszert nélkülözve jelennek kérdések, kinyilatkoztatások, vádaskodások, akaratráerőltetési kísérletek, stb. Ezek a vonások egyébként az összes hozzászólását jellemzik. Stílusa, írásainak formája, tartalma alapján alacsonyabb iskolai végzetteségűnek tűnik, mint egy egyetemet végzett ember. Ezzel együtt is elfogadom, hogy ön az, aminek mondja magát.

Kéri tőlem, hogy ne fajtázzam, de ennek a kérésének nem tehetek eleget. A magukfajta kifejezés alatt ugyanis én önt és az önnel egy palettán elhelyezkedő elvbarátait értem, akik nem a magyarság érdekében, sokkal inkább ellenére cselekednek, uram bocsá... idegen érdekeket szolgálnak. Az általam alkalmazott magukfajta kifejezésnek semmi köze bármiféle nációhoz, vagy vallási csoporthoz, ez csak az ön zavaros gondolatvilágában jelenhetett meg.  Látja Tiszai, egyszerűen és világosan is lehet véleményt nyilvánítani, teljesen felesleges nácizmussal, fasizmussal, stb. ráadásul hamisan vádaskodni, rágalmazni.

A firkálmányában engem antiszemita alezredesnek nevez és ez a rágalmazása több sebből is vérzik. Először is, megindokoltam az előző írásomban, hogy az antiszemita kifejezés -az említett többi mellett - miért nem alkalmazható, vagy miért nem helyes alkalmazni. Úgy látszik, ön a kiselefánt kategóriába tartozik. Másodszor. Én nem zsidóztam, nem gyűlölködtem, ebből a szemszögből sem ül a vádja. Tudja mit, nevezzen nyugodtan anticionistának, ezt a megbélyegzést, ha ugyan annak lehet nevezni, vállalom. Még mielőtt összekeverné, a cionizmus, mint elítélendő ideológía és gyakorlat, nem azonos a teljes zsidósággal.

A zsidó - palesztin konfliktus és annak előtérbe helyezése kapcsán azt hiszem a választ az ENSZ elég jól megadta. A Palesztina megfigyelői státusza melletti 183 igen szavazat mellett eltörpül a 9 nem. Főleg, ha megnézzük, kik azok az országok, akik nemmel szavaztak. Azon csak szégyenkezni tudok, hogy Hazám képviselői  tartozkodtak a szavazástól.

Meglepett, hogy a pierre nevezetű személynek írt hozzászólásomra ön írt választ. Nincs arról tudomásom arról, hogy a pierre felkérte erre. Vagy nem jól tudom? Más helyett választ írni, enyhén szólva illetlenség. Önnél még ez is tetten érhető. A más helyett írt válaszára, kérdéseire nem reagálnék, kivéve egyet. Azt írja, hogy ismer engem korábbról, mer az index oldalain már találkozott velem. Tájékoztatom, hogy sem az index, sem az origó, sem hasonló oldalakat nem szoktam látogatni, főleg nem azokon hozzászólásokat közreadni. Itt is tetten érhető a felelőtlen megnyilvánulása.

Mivel a Petíciónk kérdése nem arról szól, hogy nemzetietlen, idegen érdekeket szolgálók vádaskodásaival foglalkozzunk, a magam részéről a kommunikációt Önnel és a magukfajtákkal a peticiót illetően, az ahhoz kapcsolható valós, vagy erőszakolt valótlan felvetésekben, befejezettnek tekintem.

Üdvözlettel:

Horváth István

nyugállományú alezredes

Mara

#52 Re: Re: Re:

2012-12-01 20:53

#51: Turul - Re: Re:  

 Tisztelt Horváth úr!

Ön nem tárgyalópartner, ön nem bírja a másik véleményét elfogadni! Ön csak abban az esetben fogadja el a másik véleményét, ha az az Önével megegyezik. Tudom, engem senki nem kérdezett, mit szólok bele mások beszélgetésébe (mondaná Ön). Erre én meg azt mondom, hogy egy nyilvános fúrumra írogatni olyan, mintha ülnénk egy asztalnál és mindenki elmondja a saját mondanivalóját. Az enyém jelen esetben az, hogy ptiszainak igaza van, Önnek pedig nincs. Ezennel be is fejezem, mert lelki füleimmel hallom, lelki szemeimmel látom, ahogy lehurrog engem is, mert nem vagyunk egy véleményen. Ez a jobboldal retorikája, ebből nem kérek. Jó éjszakát, ég Önnel.

 

Mara

#53 Re: Re:

2012-12-01 20:54

Turul

#54 Re: A zsidok a hatalmas tudàstöbbletük miatt vannak tulreprezentàlva!

2012-12-01 21:20

#14: Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István - A zsidok a hatalmas tudàstöbbletük miatt vannak tulreprezentàlva!

Köszönöm a gratulációt, az Ön hozzászólásai is magvasak és lényegre törőek.

Üdvözlettel:

Horváth István

Koppány

#55 Ácsi...

2012-12-01 21:27

A „liberálisok” s szocliberálisok állandó rasszistázása, antiszemitázása, az egyoldalú és elfogult áljogvédelme nem más, mint a többséggel, a közrendre és közbiztonságra vágyó társadalommal szembeni uszítás. Nem utolsó sorban ennek a politikának következtében vált a cigány bűnözés krónikussá s Olaszliszka és a Cosma-gyilkosság után csak idő kérdése volt, mikor pattan el a cérna néhány barom agyában. A gyilkosságok eszmei alapjait tulajdonképpen nem az a néhány sorvadt agyú követte el, hanem azok a balliberális és liberális értelmiségi csoportok készítették elő, akik slaggal locsolták s locsolják az olajat a tűzre 22 éve.

Ideje őket is leállíttatni…
Vadóc

#56 Magyarország nem a sárga csillagosok, hanem a sárga csekkesek országa

2012-12-01 22:11

Magyarország nem a sárga csillagosok, hanem a sárga csekkesek országa, amelyet a „liberálisoknak” és a szocialistáknak „köszönhetnek” a magyar emberek.
Vadóc

#57 Igaz?

2012-12-01 22:15

Írják az origo fórumon hogy "a zsidóknak ugyanannyi parlamenti ülés jár a lakosságuk arányában, mint a romáknak. Ennek ellenére a 386 fős parlamentben több mint 200 helyet bitorolnak. ITT AZ IDEJE, HOGY 67 ÉV UTÁN KERESZTÉNY EMBEREKBŐL ÁLLÓ KORMÁNYUNK, MINISZTEREINK ÉS ÁLLAMFŐNK LEGYEN!"
Igazak a számok?
Cicás

#58 Izrael lassan magára marad...

2012-12-01 22:40

AZ EURÓPAIAK SZERINT IZRAEL A VILÁGBÉKE LEGNAGYOBB ELLENSÉGE

Izrael dühösen reagált egy hétfőn nyilvánosságra hozott európai közvélemény-kutatásra, amelynek legszembetűnőbb eredménye, hogy az uniós polgárok átlagosan a zsidó államot tekintik a legnagyobb fenyegetésnek a világbékére, megelőzve olyan országokat, mint a sztálinista Észak-Korea, a közel-keleti terrorista szervezeteket támogató Irán, vagy az atomfegyverrel felszerelt katonai diktatúra, Pakisztán.

Ami a tagállamok szerinti bontást illeti: Izraelre a hollandok gyanakodnak a leginkább, 74 százalékuk gondolja a zsidó államot fenyegetésnek a világbékére, míg az olaszok a legkevésbé (48 százalék). Összességében Olaszország kivételével valamennyi uniós tagállamban a többség úgy gondolja, hogy Izrael fenyegetést jelent a világbékére. De a felmérés legérdekesebb (és talán legváratlanabb) eredménye az, hogy inkább a tanultabb európaiak vélekednek így, mint azok, akik 20 éves korukra vagy hamarabb befejezték tanulmányaikat. Azok, akik 20 éves koruknál tovább tanultak, 66 százalékban van válaszoltak igennel erre a kérdésre.

http://www.bruxinfo.hu/cikk/00000000-bruxinfo-archivum-cikkek-031104eurobarometer1-html.html
eSzeL

#59 ptiszainak s a többi hasonszőrűnek

2012-12-01 22:50

Ha a magyar nép nem lenne befogadó, nem lenne itt ennyi zsidó, cigány, német, szlovák, szerb, román meg még akárhány nemzettség oly számos tagja.
Az elmúlt 60 év történelem oktatásáról pedig csak annyit, hogy már a II. világháború utáni időszaktól kezdve az oktatás úgy működött, hogy a Gizi néninek megmondták, hogy mától ezt és ezt kell tanítani. Ha az elvtársnő nem lesz jó elvtársnő, mehet Hortobágyra egy disznóólba családostul, mert az előző lakók a múlt héten haltak ki belőle. Tényleg annyira naivak, hogy azt hiszik, Gizike néni inkább megölette a saját gyerekét is, de akkor is csak az igazságot oktatta a gyerekeknek? Lehet, hogy volt ilyen, de az a Gizi néni nem volt sokáig tanító néni. Maguk meg elhiszik azt a történelmi mesét, amit életveszélye fenyegetések közepette voltak kénytelenek beleverni a fejükbe. Hát higgyék csak én nem bánom. Hinni kényelmesebb, mint gondolkodni és nem is mindenki képes rá.
Visszatérve az előző gondolathoz. Ebben az országban hozzávetőleg 16 nemzetiség él. Hogy a fenébe van az, hogy csak azzal a bizonyos kettővel van baja a magyarságnak? Meg a többi 13 nemzetiségnek. Kinek használ az, ha hazánkat antiszemitának (micsoda hülye meghatározás, hiszen az arabok is szemiták, de őket nem gyűlöli senki, csak a zsidók) kiáltják ki? Nekünk magyaroknak vagy a zsidóknak? Minket támadnak miatta a zsidók védelmében. Tehát nekünk nem jó, de a zsidóknak nagyon jól jön. Kivált, hogy ki akarnak szorítani bennünket innen, mint ahogy a főnökük annak idején megmondta. De nem untatom tovább önöket, mert ez már gondolat menet, sőt többszálú gondolat menet, amit bizonyára nehezükre esik követni.
Koppány

#60 Ezt is be kell fejeztetni

2012-12-01 22:54

A magyarság befogadó nemzet, s nem rasszista, s nem antiszemita, nem náci és nem fasiszta, de a fennmaradó 0,5 % gerjeszti ezt alattomos és sunyi módon a médiában és permanensen mocskolja az egész magyar nemzetet lenácizva, lefasisztázva, leantiszemitázva és lerasszistázva az ugyancsak gyógypedagógiai kezelést igénylő másik 0,5 % miatt.

Ennek ürügyén megengedhetetlenül támadja s mocskolja történelmi zászlóinkat és jelképeinket is, s alattomos történelmi csúsztatással hamis párhuzamot és bűnös nemzetet üvöltve a szégyenpadra akarja helyezni.

Ezt is be kell fejeztetni.
Miksa

#61 Re: Re:

2012-12-01 23:00

Tiszai István, és egyes itt jajgatók figyelmébe: „az emberi jogok nem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”.

Ahogy tapasztalom, Kertész Ákos ominózus írása még
mindig nem volt elég ahhoz, hogy a magyarság felébredjen,
mert úton-útfélen azt hallom, hogy nem szabad általánosítani
a többségük „jó magyar”.
Arról azonban nem tudok, hogy ezek a „jó magyarok”, az úgynevezett „elit”, felháborodva Kertész beteges gyűlölködésén, most nyilvánosan elhatárolódna tőle (ahogy azt fordított esetben mindenkitől mindig megkövetelik), és a zsidóság nevében bocsánatot kérne a magyarságtól ezért az ámokfutásért.

Valaki meg tudná szerezni, hogy amit mindenki
suttog, hogy vannak vagy 200-an akik kettős-állampolgárok
a Parlamentben, hogy most a MAGYAR hazát szolgálja; vagy
a TÁVOLI-t, mert ott úgy vannak vele; hogy egy mocskos
kétszínű, bármit is csináljon! Szóval a MAGYARSÁGA révén
tud békésebb életet élni; mert különben úgy járnak, mint
Jeruzsálem! http://kuruc.info/r/7/84725/

Amerikában is listázzák a képviselők vallási és faji hovatartozását
http://www.pewforum.org/Government/Faith-on-the-Hill--The-Religious-Composition-of-the-113th-Congress.aspx

http://szeszkgyulablogja.blogspot.hu/2010/03/peldakepunk-legyen-izrael.html
http://judeologia.20megsfree.com/cikkek/hansschm.htm

NIF szerkesztő

#62 Re: Izrael lassan magára marad...

2012-12-02 00:08

#58: Cicás - Izrael lassan magára marad...

Ez a közvélemény-kutatási eredmény önmagáért beszél!

Ennél jobban nem lehet megfogalmazni a keserű és szomorú valóságot4

 

Izrael egy cionista, fajgyűlölő terrorista állam!

(Híradmin)

Petőfi

#64

2012-12-02 09:51


A kutyák dala

S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Vendég

#65

2012-12-02 09:51

Kutyák akarunk lenni!
Dr. Ing. Sebestyén-Teleki Istvàn

#66 Re: Be kell fejeztetni...

2012-12-02 10:04

#23: Koppány - Be kell fejeztetni...

2 komment a NIF-en:

“Magyarország mindig befogadó ország volt, a sikeres és a vészterhes időkben egyaránt.”.

Nem igaz! Magyarország eredetében sohasem volt idegeneket befogadó ország, csak amióta nemzetidegen erők írányítják hazánkat. Ugyanis meg kell különböztetni, ha testvérnépek akartak beköltözni hazánkba és azokat szabadon befogadtuk, mint a besenyőket és a kunokat. Vagy ha példaként a Habsburgok telepítették be kényszerrel a magyarok ellenében hazánkba az idegeneket: germánokat, szlávokat, oláhokat, zsidókat.
T.Istvan 

Helyes meglàtàs T.Istvan!
Ez a "befogado nép" szlogen csak a hülyitésünkre szànt àtnevelési propaganda fontos része, ami egyébként pont a hàttérhatalom ferde szàndékàra mutat: fogadd be öket, mert ezer éven àt ezt tetted és làm milyen jol megvoltàl eddig is.
Deàk Ferenc volt a nagy befogado és làm annak isszuk a levét: bejött egy millio zsido és kiment egy millio magyar Amerikàba!
Dr. Ing. STI

K.Abbé

#67 Re: Vendég Kutya

2012-12-02 10:08

#65: -

Vendég Kutya! Beszélj csak a magad nevében! S tégy magadra sàrga csillagot!
Öszinte farkcsovàlàsod tartogasd a gazdàidnak!


Vendég

#68

2012-12-02 10:25

Az embercsempészek által az Európai Unióba érkező személyek tüntettek a Parlament előtt.

Jelszavuk „Nem akarunk állatok módjára élni” volt.

Kérjük az illetékeseket, hogy az ENSZ-ben tájékoztassák a bevándorlókat kibocsátó országokat, hogy "Magyarország megtelt”. Mi a saját lakosságunknak sem tudunk munkát adni. (Az embert a munka emelte ki az állatvilágból.)
Dr. Ing. Sebestyén-Teleki Istvàn

#69 Re: Re: El lehet innen menni!

2012-12-02 11:08

#25: ptiszai - Re: El lehet innen menni!

Svàjcban sem tudok meglenni a zsidok gyalàzkodàsa nélkül. Ha a Tages Anzeigert nyitom ki, akkor Odhenal nevü zsido gyalàzza Magyarorszàgot és a magyarsàgot. Ha  a Neue Zürcher Zeitungot, akkor meg Oplatka. De vannak màs tàrsaik is. (Éredekes modon Gimes Miklos kimarad ebböl a gyalàzkodàsbol.) Tavalyelött tüntettünk ennek a bécsi magyar gyalàzonak, Saul (Paul) Lendvay-nak a könyvbemutatojàn. Oldalas elemzések jelentek meg rola, s persze mind Magyarorszàg gyalàzàsa a fötéma. Nem beszélve a féloldalas reklàmokrol, akkor amikor én beleszakadtam, hogy folyamatosan hirdessek 5x2 cm-es méretben, ami 500.- frankba került nekem, minden megjelenés. Saul-Paul Lendvaynak féloldalas hirdetésekre volt pénze minden ujsàgban.
Maga ezeket azért nem veszi észre, mert magànak nem fàj ha a magyarsàgot, ill. Magyarorszàgot összefogottan gyalàzzàk.

Az én magyarsàgommal meg ne foglalkozzon, sem a fajtisztasàgommal. Mert én magyar vagyok, minden sejtemben még akkor is ha a génjeim nem érdekelnek! Nem érdekel, hogy kinek milyen szàrmazàsa van. A viselkedése és a vélemény nyilvànitàsa azonban annàl jobban.
Maga azzal kérkedik, hogy maga sem magyar szàrmazàsu. Ez divattà vàlt Magyarorszàgon. De kik hoztàk divatba vajon? Gondolkodott ezen? S milyen szàndékkal hoztàk divatba?
Hàt megmondom: Azért hoztàk divatba, mert jönni fognak és màr jönnek ill. benn is vannak màr! Kik? A sok palesztingyilkos!

Kérdi a nem-magyar, de nevezhetjük M. Böbe-nek is (Magyar rbe Bujt Ellenség):
Nem tetszik ez neked? Mit àgàlsz? Te sem vagy magyar! Van fajtiszta magyar? Mutass egyet? Nem tudsz mutatni? Hàt akkor miért nem akarod befogadni ezeket a szerencsétlen menekülteket? 

Jönnek csak, jönnek, àlszent megalàzkodo pofàval, mint a kiegyezéskor! 
Én meg, és sok millio màs magyar, a hatàrokon kivül vàrjuk sorsunk jobbra fordulàsàt, ami az istennek se akar bekövetkezni!


Vendég

#70

2012-12-02 11:44

Tiszteletem a vezetőségi tagoknak!
Sokkal nagyobb a baj! Vakok és süketek vagyunk ha nem látjuk komoly erők vannak a háttérben akiknek
nincsen szüksége a teljes magyarság és népesség jelenlétére! Sokkal erőteljesebb összefogásra van szükség ahhoz, hogy elkerüljük a katasztrófát!
Lehet hogy elkerülte a figyelmeteket, de olyan mélyen benne vagyunk a slamasztikában, hogy talpra MAGYAR, mert ha nem az unokáink többet fognak a emberre szerelhető nukleáris energiával tevékenykedni mint a MAGYAR föld művelésével!
Még egyszer felhívnám nyomatékosan a figyelmet, a baj már a nyakunkon van és minden intelligens erővel felőrli a nemzet energiáját, kérem nyíltan kimondani és a Magyar népet felvilágosítani arról mi folyik jelenleg az országban és azon túl, mindenkinek joga van tudni róla! Nevezzük már nevén a gyermeket, ne késlekedjünk, mert minden perc Magyar emberek százai életébe kerülhet!
Összeroppan ez a Nemzet hamarosan, mert erőtlen és olyan erővel állunk szemben, akiknek a pénz nem számít és a második legnagyobb hadsereggel rendelkeznek ezen a világon, vagyis alapos munkát kell végezni a diplomáciának, ha ezt a katasztrófát el akarjuk kerülni!De nem vagyunk egyedül a világban, minél több Eu.-ország támogatásarára van szükség, mert ezt a versenyt egy nemzet nem fogja tudni megnyerni!Világ jelenlegi és jövendőbeli áldozatainak össze kell fogni a közös cél érdekében! Most nagyon okosnak kell lennünk, mert azt a sok hibát amit elkövettünk, nem lesz egyszerű korrigálni, kérem ne hagyjátok, hogy megint dilettánsok kezébe kerüljön a döntés, mert itt most a Magyar nemzet fennmaradása a tét! Egyes erők komolyan milliárdokat nem kímélve azon munkálkodnak, hogy ezt a gyönyörű KÁRPÁTMEDENCÉT belátható időn belül elvegyék tőlünk! Tőlem nem, mert én már olyan betegségben szenvedek amivel nem lehet addig élni, de mi lesz a gyermekeitekkel és unokáitokkal? Biztosan megtettetek mindent annak érdekében, hogy a jövőben is legyen számukra hely ezen a földön..................................???
Elgondolkodtató nem?
Amerikában a jóindulatú emberek már kampány szerűen tiltakoznak a tervezett honfoglalás ellen,
nekünk még halvány fogalmunk nincs róla, olyan ágon nyugszik a jelenünk amit tőben le akarnak vágni! Nem halljátok a fűrészek suhogását......?
Hát nyissátok ki a fületeket és mossátok ki a szemeteket mert most szükségünk lesz minden érzékszervünkére! "Talpra Magyar hív a haza" Szegény nem tudta milyen hamar szükség lett megint
az összefogásra!
"Rabok legyünk vagy szabadok"? Sajnos már megint aktuális, ugyanis a felelőtlen dilettáns karrierista hatalmas károkat okozott újfent hazánknak!
Nagyon nagy segítségre van szükségünk, könyörgöm a jövő nemzedék érdekében, a ti gyermekeitek jövője érdekében ne bagatellizáljátok el a helyzetet, mert nagyon nagy árat fogunk fizetni érte! Árpád és István leszármazottai Székelyek és a mi Istenünk segítsen meg minket!
Zoltán,
A Székely ember unokája.
Miksa

#71

2012-12-02 12:06

Ébredj magyar!
No, lássuk a bizonyítékokkal alátámasztott valóságot kezdve 1846-tól!
Löbl Simon /zsidó uzsorás/ 1846-ban így nyilatkozik és jövendől, amit akkor Kuty Lajos leírt.
Idézve:” Csak nézzen szét excellenciád, hová vittük pár év alatt a közerkölcsöt. Író és művész fut, fárad, éjjelez s Szilveszter estélyén nem marad fillérje, mit újév napon koldusnak adjon. A közhivatalnok teng, nyomorog, nélkülöz, özvegye mégis kéregetni jár, a földbirtokos kétezer holdból nem képes családját ellátni s az igavonó nép éjt napot eggyé tesz, mégsem lakik jól egész év hosszában. Minden munkásosztály sínylik s érzi a pénz szűkét, és csak a korhely uzsorás viheti véghez, hogy hatezer forint kamatjából a fővárosban keresetág nélkül, kényelemmel éljen s négy év alatt mégis tizenkétezer pengő tőkét tegyen félre. II. Endre korában nem sanyargatták jobban excellenciátok őseit őseink. Pedig, ha az üzéreket kútfejökre visszavisszük, kit-kit helyére sorozunk, nem több, mint ötszáz család zsarolja Magyarhont. Ennek van alárendelve 14 millió ember sorsa, jövője, erkölcse. Ennek adózik az ország hallatlanabb kulcs szerint, mint valaha a legzsarolóbb hódítónak... Mindez tagadhatatlan tény s mindez közönyösen folyt, mintha úgy kellene folynia."

A BENNSZÜLÖTT ŐSVÉR MINDEN ÉRDEMLÉSI MÓDBÓL KI VAN ZÁRVA

És ezután következik a jóslat legmegrázóbban bekövetkezett, legteljesebben valóra vált része. Így mondja Löbl Simon:
"A népet félig már kivettük excellenciátok kezéből, kiveendjük egészen. Miénk lesz földje, szorgalma, saját személye. Aratunk vetésén, szűrünk szöllejében, leszedjük fája gyümölcseit s végre elsőszülöttjét adandja zálogba, hogy eleget tehessen. A magyar nép még jobban elfogy, szegényedik s szerteszét falvakra pusztuland. A fővárosban ismeretlen gyülevész nép fog kóvályogni, közöttük egy-két vagyontalan magyar, aki másokért dolgozik. A nemzeti ifjúság ivadékról ivadékra felnövend, nyomor közt, kilátás nélkül. Először láz és undor kapja meg s bőszen kérdezi: hát haza ez, mely kevés lakóinak tápot nem tud adni? Haza ez, mely szorgalmam, képzettségem után nem tart el? Haza ez, melyben a bennszülött ősvér minden útról, minden alkalmazásból, minden érdemlési módból ki van zárva, hogy idegen csavargóknak legyen mit falniok? Érdemli-e ily hon, ily polgárzat, hogy vakon áldozatja legyek s emberi jogaimat erőszakkal vissza ne vívjam? De ezt csak az első kiábránduláskor fogja mondani, aztán megtöri a nyomor s az uralgó erő igájába térnek, azaz érdekeink alá. Egymást fogják marni kegyelmeinkért, szolgáinkká lesznek s nőiket, leányaikat adják el pénzünkért. Valóban, mi szobrot emelhetnénk a törvényhozói észnek, mely országát ily bölcsen kezünkre ada. S még csak képmutatás sem szükséges már. Nem kell rejtve, lopódzva, utálat között járnunk, nem kell elbújni élvezeteinkkel. Az utcákon hunyászkodott, vagy üdvözlő arcok fogadnak, a középosztály iránt gőgösek, nagyok ellenében gorombák lehetünk, kiönthetjük gyűlöleteinket. Kitárhatjuk titkainkat, leálorcázhatjuk jellemünket, elárulhatjuk osztályunk gyengéit: feleim biztosítvák, hogy nyíltság s dacoló erőszak nem árt, nem ingerel torlást, nem idézhet gyógyszert, mert rabszolgáink egyet nem értenek."
Kuthy Lajos
1846”
Ezt követően ugorjunk egy nagyot a mába! Mit is mondott Simon Peresz?!
Nézzék meg, akik még nem látták ezt a nyilatkozatot. Simon Peresz nyilatkozata:
http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M
(Simon Peresz ezzel a kijelentésével mindent elismert és beismert, talán nem is gondolta! Magyarország eladósítása, és tönkretétele, a magyar emberek kifosztása és nyomorgatása, az ő számlájukra írandó (!)
De nézzünk néhány további bizonyítékot a magyarok és Magyarország elleni összeesküvésre (!)
Kik utasítgatják a magyar rendőröket intézkedésre a magyar emberek ellen?!
Itt nézzék meg!
1. A zsidó In-kal Security utasítgatja intézkedésre a rendőrséget
http://www.youtube.com/watch?v=7nlhA2dUPx8
Folytassuk! Kik veszik el a magyarok földjét ?!
A magyaroknak menniük kell!
http://www.youtube.com/watch?v=N1lYhOmhCyA
Kik épültek be a magyar hatalmi szférába főleg az ország fővárosában: Budapesten?! /A zsidók mindig az országok fővárosát célozzák meg, és rögtön a fő hatalmi szférákba épülnek be (!) Az Izraellel ápolt személyes kapcsolatok, sűrű utazások oda, nyilatkozatok és híradások Izraellel és tetteivel kapcsolatosan stb. leleplezőek!/
2. Dániel Péter izraeli ügynök
http://kolisrael.hirolvaso.com/kol-israel-2012-03-17/
3. Vadai Ágnes izraeli ügynök
http://www.youtube.com/watch?v=JNO8rghX9HY
Vadai Ágnes zsidó ügynök beszéde a magyar parlamentben a Turul madár ősi magyar szimbólummal kapcsolatosan
http://www.youtube.com/watch?v=E9NzjM3mnDw
4. A nyírtassi új honfoglalók:
http://www.youtube.com/watch?v=T0LIOQGdlJ8
http://kuruc.info/r/2/104670/
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qxBjGcQ1yXs

Vendég

#72

2012-12-02 12:14

Nincs mit mondanom, akinek ez az ország nem hazája, takarodjék!
tyulo

#73

2012-12-02 12:16

Egyetértek. Az ellenzőit megvetem.
szigy

#74 Re:

2012-12-02 12:17

#70: -

Kuvik, nem magyar

bigkori51

#75

2012-12-02 13:12

elég volt-nemzeti összefogás minden akadályt legyőz.gyáva népnek nincs hazája-bátorság a mi erényünk