Sintértelep helyett Menhely!

Quoted post

Vendég

#10 Re:

2012-02-25 20:59

#9: -

IGEN EN IS SAJNALOM A SZEGENY KUTYUSOKAT DE NE FELEJTSUK EL HOGY VANNAK ENNEL SZOMORUBB HELYZETBEN  EMBERTARSAINK IS AKIK JOBBAN MEGERDEMELNEK HOGY SEGITSETEK ,DE AMIG RAJTUK NEM TUDTOK ADDIG MASRA SE .SZANALMASAK VAGYTOK EGYTOL EGYIG HOGY ILYENRE PAZAROLJATOK AZ IDOTOKET ES ENERGIATOKAT AMIKOR SOK EZER CSALAD EHEZIK ES JO HA MEGTUDNAK ELNI VALAMIBOL AMIG TI ITT ES OTTHON A JO MELEG SZOBACSKATOKBAN KAMPANYOLTOK.EN MINDEGYIKOTOKHOZ KIMENNEK ES KORULNEZNEK A PORTATOKON HOGY HOGY ELTEK ES ELDONTENEM HOGY MEGERDEMLITEK A JO LETET VAGY NEM .

Válaszok

boszi

#13 Re: Re:

2012-02-25 23:39:19

#10: Vendég - Re:

kit kellene sajnálni aki 13-14 évesen már a második gyerekét szüli életében nem dolgozott de a családi meg a többi támogatás többb mint amit én munkával valaha megkeresek ,vagy az aki nyugdíjj mellet 40-50ezres rokkant nyugdíj és még dolgozik is annyit keres mint más meg amit még kap hozzá.de ha ennyire nem tetszik ami itt folyik mi a csudának jöttél ide.


Vendég

#17 Re: Re:

2012-02-26 09:17:51

#10: Vendég - Re:

Tiszteletben tartom a véleményedet, de nem szabad elfelejteni, hogy a legrosszab sorban élő ember még mindig helyzeti előnyben van az állatokkal szemben, mert ki tudja nyitni a száját és tud kérni! Az állat még kiszolgáltatottabb helyzetben van és a szomorú, hogy éppen az emberek miatt! Igazad van, az általad felvetett probléma nagyon sűrgős megoldást igényelne, de ez nem az a fórum! Ez itt az állatokról szól! Vitetkozni lehet, de nem érdemes, mert az, egyik problémát sem oldja meg!

Korner Zsuzsanna

Ananászlé

#24 Re: Re:

2012-02-26 11:02:30

#10: Vendég - Re:

Szerintem mind2 dolog egyformán fontos. Ezen a földön élünk együtt és a szegény emberek és a kutyák is mind az emberi gonoszság és pénzimádat eredményei. Nem szabad különbséget tenni élő és élő között. Lehet hogy nem ez a legjobb módja annak hogy minden helyre jöjjön, mert csírájában kéne elfolytani a dolgot, de hát az tudjuk igen nehéz, ugyanis a pénz beszél és egy pénzéhes embert nemigazán érdekli, hogy ki hogy szenved az ő környezetében, csak az, hogy neki meglegyen mindene. Tisztelet a kivételnek, mert vannak olyan emberek is akik azért hajtják a pénzt, hogy azzal másokon is segíteni tudjanak.  Szerintem mindenki tegyen meg mindent azért, hogy segítsen, annak akinek akar. Legyen az kutya, macska, ember, vagy akár egy virág. Mindenki mást helyez előtérbe a lényeg azon van, hogy azért küzd, hogy ezen a bolygón egy élhetőbb világot hozzon létre és felnyissa mások szemeit a legfontosabb értékekre. Te mondjuk a szegény embereket sajnálod....vajon teszel e vmit ez ellen, vagy csak támadod a többi embert azért, mert nem azt csinálják ami szerinted helyes lenne?! Nem tudom és nem is akarlak megítélni, kérlek te se tegyél így, mert a sok negatív energia amit kisugárzol rád lesz a legnagyobb hatással. Örülj annak, hogy vannak olyan emberek akik nem csak magukkal törődnek. Amugy ajállom figyelmedbe, hogy olvass utána egy kicsit a dolgoknak mielőtt ítélkezel....az Állatvédőrség kutyás hajléktalanoknak segített. Ha nem lett volna ez a szervezet, akkor a kutyáknak és azoknak az embereknek is nehezebb lett volna azokon a hideg téli napokon.

Kata

#54 Re: Re:

2012-02-27 09:27:13

#10: Vendég - Re:

Nézem a hozzászólásaidat, és nem értem mit keresel itt!!! Abbol hogy csupa nagybetűt használsz azt szürtem le dühös vagy az egész világra. Neharagudj de attol hogy itt szidod azokat akik szeretik az állatokat neked nem lessz jobb a  sorsod! Pár dolgot azért leírnék neked, csak azért hogy kicsit tisztábban láss!

1. Ezek az emberek nem mind jólétben élnek ahogy Te gondolod. Semmit nemtudsz róluk, rólunk. Tudod az emberség nem pénz kérdése. Sajnos az ilyen megkeseredett emberek azok akik a dühüket az állatokon vezetik le, és azokon az embereken akikben ebben a világban maradt még egy kis jóérzés. Az hogy interneted van és ráérsz keresgetni kibe is köss bele azt jelenti Te is a meleg szobában ülsz, talán akkor nálad is körül kellene nézni :)

2. A daganatos, beteg gyermekeket meg nem kell belekeverni. Sajnos Én tudom mit jelent küzdeni értük. Azoktol a kis emberkéktől lenne mit tanulni főleg neked!!!! Ők sokszor emberfeletti küzdelmet vívnak az életükért, mégsem ilyen megkeseredettek. Vagyis el kellene gondolkodni azon ki is a szánalmas? Az aki azt vallja minden élőlénynek joga van élni, vagy az aki vadászik arra kit is tud bántani. Mielőtt tovább keresel olyan oldalakat amin le tudod vezetni a problémáidból eredő dühödet, ezen el kellene gondolkodni. Tudod ilyen embert mint Te nemhogy állatok, de még emberek közelébe sem engednék, hisz süt belőled a rosszindulat.

ződszem

#69 Re: Re:

2012-02-29 03:44:37

#10: Vendég - Re:

Megsúgom: a kettő (rászoruló emberek és rászoruló állatok megsegítése) nem zárja ki egymást.

Viszont érdekelne, TE mikor segítettél rászoruló embertársainkon legutóbb, mire fel ez a számonkérő hang.

Te hol ülsz, ha nem otthon, a jó meleg szobácskádban? S miért nem üldögél melletted a jó melegben egy hajléktalan? Mikor vontál meg legutóbb ételt a szádtól, hogy egy éhező embertársunknak add?

Bárki, aki tesz valamit a rászorulókért, tiszteletet érdemel. Akár emberen, akár állaton segít. Inkább azokad cseszegesd, akik nem tesznek keresztbe két fűszálat sem. Belőlük van a legtöbb.

egyállatvédő

#71 Re: Re:

2012-02-29 04:48:54

#10: Vendég - Re:

Anyácskádat nézegesd, ne az én portámat! Egyébként nem tudom honnan veszed, hogy olyan cefet jó módban élne az, akinek nem mindig a saját meg más emberek nyomorán jár az esze, hanem szeretne tenni valamit a környezetért meg az állatokért! Amennyire nagy igazságosztó vagy, tuti, hogy te meg se az állatokon, se az embereken nem segítesz, csak okoskodsz itt, játszod a humanitáriust! Ha úgy vesszük, dolgod felől te is eléggé ráérsz beszólogatni... Ezzel a fonák gondolkodásmódoddal: "Ha megdöglött a lovam, akkor dögöljön meg a szomszédé is..." ez annyira tipikus, de csak ennyi tellik tőled! Megkeseredett egy akárki vagy te!!!! Azért, mert mi jót akarunk az állatoknak, az nem azt jelenti, hogy ne akarnánk jót az embereknek is! Ennyire talán nem kéne beszűkülni agyilag! :) :)

henyba

#119 Re: Re:

2012-05-01 08:19:34

#10: Vendég - Re:

legyszives ne idegesits az embertarsakkal,milyen emberekrol beszelsz???

akik megalazzak kinozzak az allatokat,akiknek 1 millio lehetoseg van barmit csinalni ezen a Foldon?? mert van emberi jog? meg segitseg minden sarkon?


Vendég

#151 Re: Re:

2012-05-02 12:22:30

#10: Vendég - Re:  

 Szia!

Én hajléktalanokat, és egyéb rászoruló embereket is támogatok. Van olyan ember, aki hálás a segítségért. Azonban vannak olyan esetek is, amikor a kidobott pénz a segítés. Pl egyes hajlétlan szállóra ételt és ruhát vinni, mert a szoc. nyugdíjából, segélyéből mindennap étteremből vittetik az ételt, és jobban öltözik, mint Te vagy én (mi).
Ráadásul nagyon sok embre magának köszönheti a helyzetét.
Az állatoknál még SOHA, DE SOHA nem találkoztam olyan cicával, vagy kutsussal, aki ne lett volna hálás, akár egy simogatásért, egy sétáltatásért, vagy ételért. Ráadásul ők nem tudják irányítani a sorsukat. TŐLÜNK EMBEREKTŐL FÜGGENEK.

Nem kötelező az állatokat támogatni, akítvan vegyél akkor részt az emberek támogatásában. Pl. idős beteg embreknél takarítani, vaqgy hajléktalan szállóra ételt vinni, ruhagyűjtést szervezni.

 

További szép napot Neked! 

Adler Zsuzsanna

#170 Re: Re:

2012-05-03 21:25:39

#10: Vendég - Re:

Én pedig Téged (Ha már le lettem(tünk) tegezve...)sajnállak!!! Az állatok miattunk, Emberek miatt szenvednek, pl.: akik felelőtlenül tartanak kutyát, mert nem gondolnak bele, hogy mekkora Felelősség az, és könnyebb kidobni az út szélére,mint egy másik gazdit keresni nekik!!! Aztán az ott elszaporodott kutyusok(akik csak az ösztönükre halgatnak) is végig szenvedik az életüket!!! Miattunk!!! Emberek miatt!!!! Akkor a MI felelősségünk az is, hogy ilyen petíciók szülessenek          ( Köszönet érte) és ha máshogy nem, így próbáljunk segíteni rajtuk! Azalatt az idő alatt, míg megírtad ezt a hozzászólásodat, fogalmazhattál volna egy petíciót a sanyarú sorban élő EMBERTÁRSAIDÉRT, hidd el, hogy ennyien, vagy mégtöbben aláírták(tuk) volna, mint ezt!!! Ahelyett,hogy vagdalkozol, előbb gondolkodj! Szép napot!

Szane

#177 Re: Re:

2012-05-04 19:18:30

#10: Vendég - Re:

Tudod, az emberek döntő többsége képes lenne javítani a helyzetén, ha igazán akarna. De a szerencsétlen állatok teljesen az emberekre vannak szorulva.

De ha a ténylegesen segítségre szoruló emberek segítésére indítasz kampányt, azt is szívesen aláírom. Kívánok neked minden jót és világosabb gondolkozást!

llallogan

#246 Re: Re:

2012-06-16 05:24:44

#10: Vendég - Re:

A petíció arról szól, hogy azt a pénzt, amit az önkormányzatok eddig is kiadtak állatgyilkolásra, azt mostantól állatmentésre fordítsák, nem pedig arról, hogy máshonnan vonják el a támogatást. Érdemes elolvasni a petíciót hozzászólás előtt. ;)


Vendég

#247 Re: Re:

2012-06-19 14:44:24

#10: Vendég - Re:

A társadalamunkban vannak elegendően (aktívisták), hogy mindenféle témákkal foglakozzanak. És foglalkoznak is.

Nélkülözökkel, hajléktalanokkal, nagycsaládosokkal...stb.

Szóval ne bántsd azokat, akik EGY MÁSIK JELENTŐS TÉMÁVAL FOGLALKOZNAK. Ne itt okoskodj, hanem segítsd az általad fontosnak tartott célokat.

Szerintem te nem fogod soha eldönteni, hogy kinek milyen életvitelhez és egyéni kezdeményezésekhez van joga. Primitív vélemény.

Hene

#269 Re: Re:

2013-01-07 19:26:14

#10: Vendég - Re:

Az a szánalmas aki mondja!

A legtöbb "éhező" családban min. 3 gyerek van kivétel nélkül! Felelőtlenség!!!! Ha nem tudod felnevelni NE szüld meg elvet kellene minden embernek követnie! Az állatok nem tudnak magukért kiállni, nekik itt vagyunk mi, helyettük beszélünk mi, de az ember ki tud állni magáért! Én inkább a védtelen állatok mellett teszem le a voksomat, a felelőtlen, szülésből megélni akaró embertársaimmal szemben, akiket mellesleg meg is vetek!!!

szhelyi

#272 Re: Re:

2013-01-08 21:23:43

#10: Vendég - Re:

Az emberek tudnak segítséget kérni. Tudják mi történik körülöttük. Ki tudják nyitni a szájukat, hogy a panaszukat mondják. És a kutyák??? Ők mit értenek? Nekik az kell a természetes legyen, hogy így éljenek? Ők hozzád szólnak, hogy te figyelj már, nem érzem jól magam, rosszul bánnak velem? Szerintem nem. A kutyákat és az embereket nem lehet összehasonlítani. A kutyáért az ember vállal felelősséget.


Vendég

#279 Re: Re:

2013-01-20 13:44:46

#10: Vendég - Re:

Hogy te milyen idióta vagy!!!!!!!!!!! Az ember segítsen magán, hisz megteheti, csak nem mindent a másiktól kell várni. A régi rendszerben (nem kommunitsa), ki a fene segített az embereknek? Mégsem haltak éhen, mert tudták mi az a munka, és az állatokat is etették, mert azok viszont segítettek. te is csak a segítségre vársz, úgylátom. Ha nem akkor menj, és segíts azokon a "szegény" gyorsan szaporodó emberkéknek. Mert ugye a normális szegényeknek mindig van megoldás, mert keresi. Melyik állat mehet szabadom ezen a tetves földön, hogy azt egyen amit akar. Azonnal agyon csapnád, ha a te portádon keresné az élelmet. Minden területet kisajátított az embernek nevezett élőlény. A szívtelen, szadistákról már nem is szólok, hisz az ilyen ember, még az anyját is agyon csapná egy szelet kenyérét. Ezért kell nekünk harcólni, mert ilyen degenerált "emberek" laknak a földön.


Vendég

#300 Re: Re:

2013-02-15 22:31:51

#10: Vendég - Re:

"te" vagy az idióta!!! kis betüvel. Ha nem tiszteled az állatokat, mit vársz az élettől? Nem ez a fórum az, ami az emberekkel foglalkozik. Menj át oda, ahol segíthetsz rajtuk. Miért goldolod, hogy csak az ember fontos ezen a tetves földön? Már nagyon sok élőlényt kipusztított ez a "nagyon okos, mindennél feljebb levő" gonosz emberi lény. Gonoszok, éhetetlenek.

Gondolj bele! Ha csak ember élne ezen a földön, jó lenne?? Se madár, se négylábú, se vizi állat. Mi a fenét zabálná? Igaz, a kutyát nem meg enni kell, hanem szeretni, de ha így gondolkodsz, akkor minden állatot ki írtanál, csak hogy az embernek jobb legyen. Szánalmas vagy!!! És szánalmas minden állat gyűlölő. Undorodom tőletek!!! Inkább itt élek az állatok, között az erdőbe, mint egy zsúfolt koszos, bűnözökkel teli városban.


Vendég

#306 Re: Re:

2013-03-15 19:31:10

#10: Vendég - Re:

Úgy gondolom, az ember azért ember, hogy tudjon segíteni magán. Szerintem nincs az a helyzet, amiből nem lehet valahogy kijönni, persze ehhez erős akarat és kitartás kell. Nem a segítséget kell várni, hanem tenni kell saját magáért. De a szerencsétlen állatok az embernek köszönhetik, hogy ilyen sorsra jutottak. Ezért kötelességünk segíteni rajtuk. Arról nem is beszélve, hogy a sok "rászoruló" nem megélni tudó emberek nagy része maga tehet arról, hogy ennyire jutott..... Kenyérre nem kerül, de fröccsre a kocsmában igen... Családalapítást sem arra kéne alapozni, hogy majd a sok gyerek után kapott családi pótlékból megélnek.... Sajnos az állatoknál működik a fajfenntartási ösztön, ezért kell az embernek gondoskodni arról is, hogy ne szülessen még több kölyök. És nyugodtan jöhetsz hozzám körülnézni, mert azt, amit megteremtettünk magunknak és a kutyánknak, becsületes úton, munkával teremtettük meg. Te vagy szánalmas, hogy képes vagy ilyeneket leírni. Előbb adok egy ártatlan kutyának, mint egy embernek.

Era

#320 Re: Re:

2013-11-17 09:23:43

#10: Vendég - Re:

Mindenkinek megvan a joga, hogy azért kampányoljon amiért akar...

darkness

#334 Re: Re:

2014-02-02 08:02:05

Nincs kedvem most vitatkozni veled,eleg sotet vagy egyebkent,csak annyit szolnek hozza,hogy van azoknak az embereknek segitoszervezete,nehogy mar en oldjam meg a vilag bajat!

mellekesen az allamnak kellene gondoskodni arrol,hogy ne keruljenek ilyen helyzetbe sem emberek sem allatok de egyenlore nem sikerul egyik kormanynak sem,remelem a kovetkezo tesz valamit.. #d10: Vendég - Re:

 


Vendég

#337

2014-02-02 09:35:45

#10: Vendég - Re:

TE foglalkozz csak a sajátoddal ne a másikéval és azzal, hogy megérdemled-e vagy sem. Én köszönöm egyébként nagyon jól élet és a kutyám is, ha már ennyire a máséban akarsz túrkálni. Szánalmas vagy!!!!!

 

Blondine

#340 Re: Re:

2014-02-02 10:34:58

#10: Vendég - Re:

Gyere nyugodtan, ha erre van energiád, egy aláírásba nem szakadtál volna bele!! De a te időd és energiád is olyanra pazarolod amire nem kellene, bér ha téged ez tesz boldoggá, ennyi örömöd legyen!!!


Vendég

#344 Re: Re:

2014-02-02 12:29:47

#10: Vendég - Re:

De még egyetlen embertársunkat sem láttuk kivégezni csak azért, mert munkanélküli, vagy hajléktalan lett! Vagy Ön igen?


Vendég

#345 Re: Re:

2014-02-02 12:35:28

#10: Vendég - Re:

Kedves 10 Vendég!

Pont ez a lényege, hogy aki az állatokkal ez teszi, annak az ember, semmit nem ér! Sajnos így áll az emberekhez is. Mindanyian tudjuk, hogy sok ember szorul segítségre,de abban is biztos vagyok, akik ezeket teszik az állatokkal semmilyen segítségre nem számíthatnak az emberek. Kérlek nézz körül és te is meglátod, hogy pont az állat szerető emberek segítenek a rászorúltaknak, még akkor is ha nekik kevés jut.

GYöra

#350 Re: Re: te nem lehetsz kutyás!!

2014-02-02 13:40:10

#10: Vendég - Re:

TE vagy a szánalmas hogy itt posztolgatsz és nem segitesz szegény embertársaidon..!nézz  körül otthon és vigyél Nekik a "javaidból".ha már ezt ajánlottad!Vagy menj és kampányolj Értük a politikusoknál!Ugyis rajtuk mulik a jólét vagy a szarlét.    TE NEM VAGY KUTYÁS!!!!!hagyd  hogy mindenki eldöntse kiért tud tenni valamit.Ha egy aláirás segithet akkor annyival.A szegény embereken is segithet aláirás,csak az a törvényhozoké!!! Az emberek tudnak magukért tenni, de az állatok nem.olvass többet !!Arról van szó hogy pénzért milyen gátlástalanok az ilyenek direkt nem irtam embert!És igenis azért mert vannak nélkülözö emberek azért az állatok is megérdemlik a jobb sorsot!!!És elöbb dobja ki a kutyáját az aki tudná tartani de nincs kedve,mint egy szegény aki tudja hogy nem a kutya a hibás hogy igy alakult az élete.


Vendég

#351 Re: Re:

2014-02-02 13:40:18

#10: Vendég - Re:

És te mit tettél annak érdekében, hogy sok szegény család ne éhezzen???? Adtál akár egy kiflit az éhező gyerekeknek????? Mindenki ott segít ahol akar, de ne te mond meg másnak, aki SEGÍT(!!!), HOGY AZT HOL ÉS HOGY TEGYE!!!


Vendég

#364 Re: Re:

2014-02-02 17:46:28

#10: Vendég - Re:

Nem értem, miért posztoltál ezen az oldalon, ha embereket akarsz menteni, írj a Parlamentbe, szegényes érzelem világodat pedig vidd szakemberhez. Ezentúl, ha eszembe jut a szánalom szó, a te írásodra fogok emlékezni. Jobbulást!


Vendég

#395 Re: Re:

2014-02-03 07:36:29

#10: Vendég - Re:  

 te nagyon idióta vagy...

Állat-értő

#401 Re: Re:

2014-02-03 08:56:13

#10: Vendég - Re:

A 10-es hozzászóláshoz:         Igazán nem értem,miért gondolod,hogy a TE véleményed  támadhatatlan és hogy csak az a helyén való????????    Ezen a fórumon kizárólag azok az emberek nyilatkozzanak ,akiknek az állatvédelemhez való hozzá állása jó  !!!!       A társadalomban előforduló egyébb visszáságok NEM ITT kell megvitatásra kerüljenek.!!!!!!!  Ehhez MÁS fórumot keress!!!!!!!           Amúgy:Honnan gondolod,hogy az itt nyilatkozó állat barátok nem élnek a létminimumon??????És nincsenek megélhetési problémáink??????    De bizony vannak.Mégis:aki lélekkel rendelkezik,felfoghatja,hogy az állatok semmit sem tehetnek saját életük megkönnyitésére,vagy akár az életük megvédésére.Kiszolgáltatottak,védtelenek.Az EMBER segitette Őket a világra felelőtlen magatartásával,majd mikor nem tartja Őket szükségesnak,kidobja.Ők nem tudnak szólni,tiltakozni.Kiállni a jogaikért.Asztalt verni.Mint azok az emberek,akikről irsz.Az ember kér,követel,ha nem kap-lop,rabol  stb....    Az állat némán,megadóan tűr-és vár.Amig  él!!!Csak szeret feltétel nélkül.Az ember barátja.Sokaknak a LEGJOBB!!!!!   Megérdemlik,hogy kiálljunk értük,mellettük!!!! Mi,állatszerető emberek NEM gondoljuk,hogy egy ilyen ügyre,mint ez,PAZAROLNÁNK az időnket.Gondold át újra:KI IS A SZÁNALMAS ????????????????????      /talán már tudod a választ!!!/

kiskutya

#417 Re: Re:

2014-02-03 21:46:53

#10: Vendég - Re:

Az embereknek van lehetőségük felmérni mit tehetnek de a KUTYÁKNAK nincs. ŐK ki vannak SZOLGÁLTATVA nekünk, embereknek miközben nem akarnak mást csak a rengeteg szeretetért, hűségért egy gazdit, akit imádhatnak. A kutyákra van kihegyezve a válasz, de én azt mondom az állatvédelem nem a gazdagok kiváltsága vagy "szórakozása". Nézz Te körül, hogy a lelkiismeretlen szaporítók és meggondolatlanul állatot vállalók milyen károkat okoznak.  Azért remélem ha egy kukában kidobva állatkát látsz egy telefonhívásra lesz pénzed amig az állatmentő jóérzésű emberek a meleg szobából előbújva a lampányaikat megszakítva segítenek. Összefoglalom.AZ ÁLLATOK NEKÜNK VANNAK KISZOLGÁLTATVA. Mostmár kezded érteni?

vzfhué

#421 Re: Re:

2014-02-04 09:33:58

#10: Vendég - Re:

Ha olyan nagy a szád fogadd be azokat akik éheznek, és segítsd őket, de ne szólj bele abba, ki mivel tölti az idejét! Paraszt...


Vendég

#423 Re: Re: a

2014-02-04 10:28:33


Vendég

#430 Re: Re:

2014-02-04 16:44:47

#10: Vendég - Re:

Meg is te ki a f**sz vagy, hogy itt itelkezel mas felett? Talan te teszel akarmit is masokart? Ez ennyivel is tobb, mint a semmi. Kotrodj el innen, ha valami nem tetszik te boszme allat.


Vendég

#431 Re: Re:

2014-02-04 17:26:02

#10: Vendég - Re:

Na de aszt sem szabad elfeledni hogy az ember ha akar tud magánn segíteni de egy kutya rád van hagyatkozva .. és nézzük meg a statisztikát ... általábann akik kint élnek 90% elitták az eszüket ,, vagy szerencsejátékosok .. tisztelet a kivételnek na akkor szerinted mi a szánalmas . már bocs!!

mérges

#486 Re: Re:

2014-03-22 08:41:06

#10: Vendég - Re:

és ki a fasz vagy te ,hogy eldöntsd ,ki mit érdemel?

 


Vendég

#545 NEM MI ÁLLATSZERETŐ EMBEREK VAGYUNK SZÁNALMASSAK, HANEM AZ ILYEN LELKETLEN EMBEREK MINT ÖN IRe: Re:

2016-08-15 12:39:15