A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

Quoted post


Vendég

#160

2012-01-17 02:06

Uraim, ha Önök nem csak idióta szájtépők és irigykedő semmirekellők lennének, és valóban a saját doktori címük devalválódásától tartanának, akkor nem Schmitt Urat akarnák lejáratni, AKKOR SAJÁT DOKTORI CÍMÜK ÚJRAVIZSGÁLÁSÁT KÉRNÉK! De nem attól félnének, hátha nem mennének át újra a vizsgán! Pedig az a gyanújuk, hogy nem voltak megfelelőek ezek a doktori eljárások. NOSZA, KÉRJÉK SAJÁT ÚJRAVIZSGÁLATUKAT, ne másokkal szórakozzanak.

De nem teszik, mint az a baloldali senkikre jellemző, Önök is mást akarnak bitófára küldeni.

Szégyenletes, hogy magukat értelmiséginek gondoló lázadó parasztok egy olyan sikeres embert akarnak örökre megszégyenítetté tenni, akinek más bűne nincs, mint, hogy hazáját tisztességgel szolgálja! Feszítsék meg, húzzák fel, gyilkolják meg, húzzák karóba - üvöltik eszementen, szégyelljék magukat! Ezt érdemli az, aki sikert sikerre halmozott, érdemeket szerzett hazánknak, pénzt, lehetőséget teremtett arra, hogy sportolók ezrei legyenek sikeres emberek. Míg Őt szerte a világon ismerik, Önök csak porszemek és vicsorítanak az irigykedés fájdalmától!

EZ ALJASSÁG!

Válaszok


Vendég

#163 Re:

2012-01-17 02:19:25

#160: -

Miert szol olyanhoz hozza, amirol fogalma sincs? Mennyiert teszi?


Vendég

#165 Re:

2012-01-17 02:21:27

#160: -

Uram, ha barmikor barkiben felmerulne, hogy masoltam a diplomadolgozatomat (doktori fokozatom meg nincs, de nem is magyar egyetemrol lesz), en lennek az elso aki az ujravizsgalast kovetelne, mivel tudom, hogy nincs mitol tartanom. Mi csak pontosan ilyen magatartast varunk el a koztarsasagi elnok urtol. Es mivel "baloldali senki" vagyok, nem akarok egy olyan tekintelyelvu orszag polgara lenni, aminek on lathatoan nagy vedelmezoje.

Dr. Racz Andras

#170 Re:

2012-01-17 04:01:07

#160: -

Nnna, akkor hogy konkretumokrol beszeljunk, itt a disszertaciom: http://doktori.btk.elte.hu/hist/racz/diss.pdf

Ha On ugy gondolja, hogy en plagizaltam, akkor kerje On az en anyagom ujravizsgalatat! Allok elebe. Jelentsen fel nyugodtan plagiumert - es onnantol lasd a 155. szamu hozzaszolasom. Turelmes ember vagyok, szivesen vegigcsinalom az esetleges pert.

Ha viszont nem gondolja ugy, hogy plagizaltam, akkor lesz szives megmaradni a kulturalt velemeny-nyilvanitas keretei kozott (azaz nem vadolni engem sem azzal, hogy magamat "ertelmiseginek gondolo lazado paraszt" volnek, sem azzal, hogy bitofara akarnek kuldeni barkit is) es megengedni nekem, hogy:

1. torvenyes keretek kozott szabadon kifejezzem a velemenyemet egy szabad, demokratikus orszagban.

2. aggodjak a sajat hazam egyetemein szerzett tudomanyos fokozatok esetleges nemzetkozi leertekelodese miatt, amit ez az ugy eredmenyezhet, ha nem sikerult hiteles, objektiv modon tisztazni. A magyarorszagi tudomanyos fokozatok esetleges nemzetkozi leertekelodeset, mint a hazajaert elkotelezett ember, nyilvan On sem akarhatja.

3. aggodjak a sajat, sokeves munkaval megszerzett doktori cimem devalvalodasaert is, ha ez a kerdes nem tisztazodik megnyugtatoan. Mielott rakerdez: nem a sajat munkam minosegeben ketelkedem (dolgoztam vele eleget, pontosan tudom, hogy milyen), hanem az ugy szeleskoru hatasai miatt, lasd 2-es pont.

 

Addig pedig javaslom, olvassa el ujra a peticiot, amihez hozzaszolt. Semmifele akasztasrol, karoba huzasrol nincs benne szo - hiaba allit On ilyeneket -  de meg valamifele lemondatasrol sem. Osszesen arrol szol, hogy legyen egy objektiv, tudomanyos igenyu vizsgalat, amely kepes lehet hiteles, megnyugtato modon tisztazni a koztarsasagi elnokot. Ez Schmitt Palnak is erdeke volna, eppen azert, mivel vilagszerte ismert, sokak altal tisztelt szemely.

 

Jo lenne vegre megerteni a realitasokat: az ugy mar most nemzetkozi, tud rola a NOB, bejarta a nemzetkozi sajtot, stb. A felmerult kerdesekrol tud az egesz vilag. Ezt elhallgatassal es/vagy az elnok tekintelyere torteno hivatkozassal mar nem lehet meg nem tortentte tenni, a vilag mar regen nem igy mukodik. A tisztazas tehat egesz Magyarorszag erdeke - NEMZETI ERDEK, ha ugy tetszik - , amibe beletartoznak a magyar tudomany jelenlegi es jovendo (!) kepviseloi, a haza sorsaert aggodo polgarok, es termeszetesen maga az elnok is.  Kellene egy objektiv, a tudomanyossag igenyevel es szabalyai szerint vegrehajtott vizsgalat. Ennyire egyszeru.