Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#7078 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-18 10:42

#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

Már egy évvel ezelőtt a felszámoló pert indított azok ellen, akik közvetlenül a brókercég bedőlése előtt vették ki a pénzüket annak érdekében, hogy a bíróság nyilvánítsa semmisnek az ügyféllel létrejött értékpapír-visszavásárlási szerződést. Sokan emlékszünk arra a tárgyalásra, ahol a sajtó áldozatként aposztrofálta a vén szipirtyót, aki végülis megúszta. A kereseteket ugyanis később vissza kellett vonni, mert nem volt perdöntő bizonyíték a bennfentességre. 

Válaszok


Vendég

#7081 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 07:17:39

#7078: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

 Anyám volt a "vén szipirtyó", aki március 9-én kivette a pénzének egy jelentéktelen részét, mert pont akkor annyi kellett. Megtaláltam az N1 listáján is a nevét, ill. csak kipontozva, mert elenyésző volt az összeg. Sajnos a nagyrésze bent maradt, most ugyanúgy kűzd érte, ahogy bárki más.

Egyébként március 9-e még rendes munkanap volt a Q. életében, valószínűleg befizetésekkel is, és kifizetésekkel. 

Az ön hozzászólása is megerősíti: a magyarok mérhetetlenül irigyek egymásra. Ahelyett, hogy összefognának ebben a szar ügyben (legalább pár ezren, nem kell mindnek), egymást pocskondiázzák és ezerfelé szakadnak, képtelenek felismerni a saját érdekeiket.