Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

#7076

2016-10-16 17:37

Szerintem az egész gumicsont! Anno én is "nullást" kaptam majd megkínáltak pár millióval (mielőtt bárki irigyelne mindennel együtt a kifizetett összeg még így is kevesebb jóval a károm felénél) A pénzt persze felvettem, de jogfenntartással, mivel a KA. „0”ás elszámolását követően visszavontam a kárrendezési kérelmemet még pedig olyan módon, „hogy a visszavonás végleges, azt később megváltoztatni nem áll módomban” na ezt nem én találtam ki ők írták le! Szó szerint benne volt a levelükben! Most akkor mi van?  Nos nálam itt elszakadt a fonál…Miután  a „0-ás”levél alapján "megváltoztathatatlanul" visszavontam kérelmet újabb kifizetést eszközöltek, de cserébe le akartak mondatni a további követeléseimről. Szóval ezt a katyvaszt a fene sem érti. Jó lenne olyan (talán pénzügyileg sem érintett) írástudóval beszélni, aki nem csak érti de el is tudja magyarázni  mi most a helyzet. (nincs vagyon amit szét lehet osztani, de azért előbbre sorolnak a kielégítési listán, - viszont lehet hogy még sem, mert fenntartják a változtatás jogát) Na itt a gumicsont! Lehet rágódni rajta.

 

Tomboy

#7077 Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-17 13:26

Az N1tv oldalán még mindig látható a lista, és le is tölthető.

A töketlen ügyészség miért van egyáltalán, ha nem csinál semmit sem?

333 db bennfentes kereskedelem nem lehet véletlen megérzés!


Vendég

#7078 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-18 10:42

#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

Már egy évvel ezelőtt a felszámoló pert indított azok ellen, akik közvetlenül a brókercég bedőlése előtt vették ki a pénzüket annak érdekében, hogy a bíróság nyilvánítsa semmisnek az ügyféllel létrejött értékpapír-visszavásárlási szerződést. Sokan emlékszünk arra a tárgyalásra, ahol a sajtó áldozatként aposztrofálta a vén szipirtyót, aki végülis megúszta. A kereseteket ugyanis később vissza kellett vonni, mert nem volt perdöntő bizonyíték a bennfentességre. 


Vendég

#7079 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-18 10:52

#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

  „Az N1tv oldalán még mindig látható a lista, és le is tölthető.”

Azt magyarázza el valaki, hogy a lista készítői vagy nyilvánosságra hozói honnan tudhatják, hogy valaki sok évvel ezelőtt ügyészségi sofőr volt, vagy hogy ki kinek a férje/szeretője? Ilyen személyes adatokat a Q senkiről sem tarthatott nyilván. 


Vendég

#7080

2016-10-18 14:31

Ha valaki netántán nem elégszik meg a bárgyú jelszavak gajdolásával, és mélyebben bele akar látni a Q-storyba, annak melegen ajánlom egy elfogulatlansággal nem vádolható hírportál, a 444 remek cikkét.

Hülye vagy, én vagyok a tulajdonos, enyém itt minden, saját magamtól nem tudok lopni

http://tldr.444.hu/2016/10/18/

 


Vendég

#7081 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 07:17

#7078: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

 Anyám volt a "vén szipirtyó", aki március 9-én kivette a pénzének egy jelentéktelen részét, mert pont akkor annyi kellett. Megtaláltam az N1 listáján is a nevét, ill. csak kipontozva, mert elenyésző volt az összeg. Sajnos a nagyrésze bent maradt, most ugyanúgy kűzd érte, ahogy bárki más.

Egyébként március 9-e még rendes munkanap volt a Q. életében, valószínűleg befizetésekkel is, és kifizetésekkel. 

Az ön hozzászólása is megerősíti: a magyarok mérhetetlenül irigyek egymásra. Ahelyett, hogy összefognának ebben a szar ügyben (legalább pár ezren, nem kell mindnek), egymást pocskondiázzák és ezerfelé szakadnak, képtelenek felismerni a saját érdekeiket.


Vendég

#7082 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 07:19

#7079: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

Nem is tartottak. De erre vannak az oknyomozó újságírók, meg a nyilvánosan is elérhető adatbázisok. Csak tudni kell hol keresni. 


Vendég

#7083 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 07:47

#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

 Náci TV honlapját nem olvasok, ott goebbelsi agymosás folyik.


Vendég

#7084 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 08:27

#7083: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

 Nem kell olvasnia, más kikukázza maga helyett ezeket az infókat. Eklatáns példáját adja ön, amit feljebb írtam: saját érdekeit sem képes felismerni, politikai szimpátiája alapján hozza meg a döntéseit. Még ilyen esetben is, amikor úgy általában a politika (oldalaktól függetlenül) okozott kárt önnek. Finnyásan fennhordja az orrát, még botot sem vesz a kezébe, hogy legalább megpiszkálja azt a listát. Csak hogy tudja: nem kevés ember dolgozik most azon, hogy ebből a csonka listából a lehető legtöbbet kihozza, és fel tudja használni a későbbiek során...


Vendég

#7085 Re:

2016-10-19 09:48

#7080: -  

 Valóban nagyon jó a cikk, és reményt ad a perben bízó befektetőknek az, amit a cikk írója is kiolvasott a nyomozati iratok áttanulmányozásából.

"A nyomozati iratok elemzéséből két fontos dolog derült ki. Mindkettő elég aggasztó a magyar jogállam működése szempontjából.

A felügyelet védekezése, miszerint őket másfél-két évtizeden át félrevezették, nem áll meg. Látniuk kellett, vagy látniuk kellett volna, hogy mi történik a Quaestornál, a csalások ugyanis látható nyomot hagytak. A csoport cégei közötti bankszámla-mozgásokból, az üzleti működés elemzéséből és a nyilvánvaló könyvelési szabálytalanságokból ki kellett volna olvasnia a magyar hatóságoknak, hogy tömeges csalás hajtja Tarsoly Csaba birodalmát. Döbbenetes hanyagság, alapjaiban elrontott felügyeleti módszerek, vagy közép- és felső szintű korrupció lehet a mulasztás oka, de a legvalószínűbb az, hogy ezek keveréke."

Kérdés persze, hogy lesz e bíró, aki ezt kimondja? Mert ha igen, akkor a felügyeletnek fizetnie kell mindenkinek.


Vendég

#7086 Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 11:23

#7081: - Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

  Hát ez egy nagyon átlátszó dajkamese, egyetlen szava sem igaz, úgyhogy ha nem lát horgot a számban, a továbbiakban ne fárasszon! – és mást se!  

A 77 éves asszony, Berei Andrásné, akit anyjának fogadott, távolról sem „a pénzének egy jelentéktelen részét vette ki, mert pont akkor annyi kellett”, hanem a 2 470 ezer Ft értékű Q-kötvényeit váltotta vissza lejárati idő előtt, méghozzá jelentős veszteséggel, a táblázat tanúsága szerint pontosan 2 330 987 Ft értékben!

Az „anyja” saját állítása szerint azért vette ki a pénzét, mert az unokájának kellett a segítség (vajon miért nem Ön segített??). Egy ilyen helyzetben, ha valaki megszorul (ami olykor megesik), és a pénzének egy részét akarja kivenni, akkor az kerek összegre ad megbízást, nem pedig ilyen filléres pontosságú összegre. Ennélfogva, és a korabeli tudósításokból kiderül, hogy az is kamu, hogy a pénzének „nagyrésze bent maradt”. http://propeller.hu/itthon/3157654-quaestor-csod-elott-vette-ki-penzet  

A tanulság? - Fogadatlan prókátornak ebszar a fizetése! 


Vendég

#7087 Re: Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?

2016-10-19 12:57

#7086: - Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? 

 Köszi. Sikerült kiugrasztani a nyuszit a bokorból.

ÁLLAMI REZSI CSÖKKENTÉS Q -2.8 mill.

#7088 TARSONY BESZÉLJ ! REZSICSÖKKENTÉS ?

2016-10-20 16:57

KIRABOLTÁK ÁLLAMI SEGÉDLETTEL A CSALÁDUNKAT -2.8 millkó EZ AMI REZSI CSÖKKENTÉSÜNK,  MN BANK ?FELÜGYELET? KELLER ? ÜGYÉSZSÉG? FELSZÁMOLÓ ? MIND A KORMÁNY UTASÍTÁSÁT VÉGZI ? KAMU A KÁRTALANÍTÁS !
!FIDESZ INTÉZKEDJEN EZ ÍGY NEM OKÉ A JOBBOLDALI KÁROSULTAKNAK SEM ! Az ÁLLAM KIVETTE CSŐDBEN A PÉNZT ?

DOLGÓZÓK IS , JUTALÉKUKAT HAMIS ÉRTÉKPAPÍR UTÁN, NEM KELLENE VISSZA FIZETNI NEKIK ?VAGY ELKOBOZNI VAGYONOKAT ?

 SOK A KÉRDÉS, DE KÁROSULTAKAT SENKI NEM SEGÍTI ! TARSONYT  NEM ENGEDIK BESZÉLNI FOGADJUK EL ?

 

 

KAMU A FELSZÁMOLÓ IS !

#7089 Re: IGEN EZ SÉMA DUMA

2016-10-20 17:46

#7061: -  

 EZ EGY SÉMA LEVÉL A SEMMIRŐL !

Átvert, meglopott

#7090 Re: Re: IGEN EZ SÉMA DUMA

2016-10-20 23:45

#7089: KAMU A FELSZÁMOLÓ IS ! - Re: IGEN EZ SÉMA DUMA 

 Milyen orszában élünk ahol az egyszerü kisembereknek megsporolt pénzét egy 25 éve működő brókercég csak ugy ellophatja. Hol van az állami felügyelet? Kérdezem Én amikor a kamatokbol befolyt adók /vagy talán azt sem fizették be/ eltette az állam nem ellenőrizte hogy szabályosan működik vagy nem ,Sok FIDESZES vette ki a pénzét 2014  decemberében,nem véletlenül. Mi a kisnyugdíjasok nem tudhattuk, hogy mi történik. Most összevissza hazudozik a felszámoló. hogy nincs vagyon amit a Hosszan huzódó ügy miatt szintén szétlopták. A pénzeinket Ovsor Cégekbe mentették. A kormány olyan jogszabályt alkotott,hogy a rövidlejáratu, befektetés után megkapott ,államnak becsületesen leadózótt kamatainkat 2008-ig visszavonta holott a kamatokból egészítettük ki a kis nyugdíjünkat. Ami az Európai nyugdijáktól igencsak lemaradt.  Ez a mostani kormány tette lehetővé a lopást, a csalást, mig Ők és hozzátártozóik harácsolnak ,duskálnak , rázzák a rongyot!


Vendég

#7091 Re: Re:

2016-10-21 11:49

#7085: - Re:  

  „a felügyeletnek fizetnie kell mindenkinek.”

http://www.origo.hu/gazdasag/20161019

A jegybank előtt – amely a csalások leleplezésekor alig 18 hónapja vette át itthon a pénzügyi felügyelés feladatait –az érintett brókercégek vezetői közel húsz éven át zavartalanul lophatták el a befektetők pénzét, senki nem állította meg őket. Mindazoknak, akik utólag valamiféle „öncsődöt" emlegetnek e brókercégeknél, tudniuk kellene: közbelépésünk nélkül a csalók még milliárdokat vehettek volna el az emberektől.

Akkor miért állítja az MSZP például a Quaestor brókerház kapcsán, hogy a jegybank hibázott, és ő állította ki azt az engedélyt, ami alapján a Quaestor ki tudta bocsátani a fiktív kötvényeket?

A jegybank gondos felelőssége mellett politikai haszonszerzők felelőtlenségéről, a téma pártcélokra való silányításáról is beszélnünk kell immár sajnos a brókerügyek kapcsán. Az emberek tudatos megtévesztési kísérletéről van szó. Az adott politikusok ugyanis évek óta pontosan tudják, hogy a Quaestor Hrurira első kötvénykibocsátási tájékoztatóját még 2007 novemberében, az MSZP kormányzása idején hagyta jóvá az akkori pénzügyi felügyelet. 


Vendég

#7092 Re: Re: Re:

2016-10-21 13:00

#7091: - Re: Re:  

Már 2006-ban meg lehetett volna állítani a Quaestor-dominót?

A felügyeletek szerepét a hatóságok vizsgálják, mert úgy látják, 2006 körül fel lehetett volna tárni az ügyet, de ez valamiért nem történt meg

http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas

 


Vendég

#7093 Re: Re: Re:

2016-10-21 14:37

#7091: - Re: Re:  

 Látom troll megjöttél....Aki mellettünk kiáll már csak is hátsó gondolattal egyéni haszonszerzésből vagy pártcéllal teheti! Bezzeg Fénylő csillagunk az ő zseniális megérzésével anno...meg pikszis közeliek az utolsó pillanatban….és itt nem az 1-2 százezres-milliós  véletlen magánszemélyekre, hanem a külügyre, a  10-300 milliót kitalicskázókra gondolok az egész családokra meg akikről még nem is tudunk! Talán te is közülük való vagy ha már így véded a felügyelet és az MNB  „becsületét”  2010-óta hol voltak! Öt évig csak a potyát meg  a repit lesték, és a mutyit intézték: ezt már a 444! is kikaparta  !!!!  (talán ezért is  már meg  kapták a parlamenti kitiltást –csak nehogy a Népszabi sorsára jussanak )  Na ebben van jól bejártott gyakorlatotok.


Vendég

#7094 Re: Re: Re: Re:

2016-10-21 15:35

#7093: - Re: Re: Re:  

Ezek a trollok nagyon lelassultak. Már napokba telik, mire kiizzadnak egy semmitmondó választ. Nem érdemes foglalkozni velük. 


Vendég

#7095 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-21 18:55

#7094: - Re: Re: Re: Re:  

Sok a feladatuk az október 23 – i riogatással, közben fényezniük  kell a vezír Brüsszeli útját is. Panaszos kenyérkereset.  


Vendég

#7096

2016-10-22 18:42

MNB. még az általa közzétett extra-profitot sem képes megkülönböztetni a kamat értelmezési problémáitól. Extra profitot kizárólag tőzsdei befektetéssellehet realizállni.  Az MNB.-nek lehetősége és egyben kötelessége a szolgáltató által közzétett kamat lilitálása "tól-ig" A Qzrt. kamat pedig a MNB. tudtával, beleeggyezésével történt, most meg extra profitról beszél akkor amikor ő maga engedélyezi.

Persze amíg az állam és annak közintézményei a legnagyobb befektető, addig semmi nyoma bűncselekménynek, majd mikor kiveszi a lakosság vagyonát, akkor bűncselekményt kiállt. A bűncselekmény 2015. 03. 09. vel történt meg, A kommunizmus bűnei.

A Qzrt.- hez csalogatja a lakosságot, vagyis kelepcébe "2010. külügy, a legjobb helyre került az állami támogatás a Q-hoz és ennek nagyon örül", 2013. Moszkvai Magyar kereskedőház, stb. itt a miniszter-elök is közzéteszi a  kereskedőház létrehozása Magyar gazdaság stabilitásához jelentősen hozzájárul...........

Miért nincs zárolva a számlavezető bank teljes vagyona???? OFFshorcégekbe utalás pénzmosás.

 


Vendég

#7097

2016-10-24 04:30

TUDNA VALAKI SEGÍTENI A KÖZJEGYZŐ ELÖTTI NYOMTATVÁNY KITÖLTÉSÉBEN

A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

Bazsalikom8

#7098

2016-10-24 14:51

Segitséget kérek:

2016.október 3.-i dátummal kaptam egy levelet a felszámoló biztostól. Abban először az szerepel, hogy nyilvántartásba vett igény: 1 193 348 FT, besorolás Cstv. 57 § (1) bek. a. pontját követő b. pontját megelőző kategória.

Ez mit jelent??

Lejjebb pedig az szerepel, hogy  1 HUF  pénzeszközzel rendelkezem.

Megadtak egy e-mail cimet, ahol jelentkezhetem és megadhatom a telefonszámomat (ami meg is történt), de 2 hete nem jelentkezik senki sem.

Érti ezt valaki? Mit tegyek? Valaki más kapott ilyen levelet?

köszönet a segitségért


Vendég

#7099 Re:

2016-10-24 15:37

#7098: Bazsalikom8 -  

 Én nem látok 1 HUF OT sem , ez pontosan merre van.Nekem a nyilvántartási összeg szerepel.A telefonszámimát én is megadtam több mint egy hete de meg nem szóltak.

 

laca

#7100 Re:

2016-10-24 15:57

#7098: Bazsalikom8 -  

 Hello.

Mi is kaptunk tőlük levelet. Engem vissza hívtak. "Nekem sokkal több volt a pénzeszközöm   2 HUF ".

Azt mondták, hogy küldjem el a mellékelt lemondó levelet, hogy letudják már végre zárni az ügyet.

500 Ft-s posta költségen mondjak le 2 forintról. Ha ezek normálisak???

Ja a nyilvántartásba vett igényt, ami több mint 2 Ft, azt sajnos nem tudják ám kifizetni, majd azt a felszámolás, értékesítés

meg mittudomén után talán.

Körülbelül ennyi volt a telefonos egyeztetés.

Gyerekek ez ma Magyarország.

Ha esetleg van valakinek erről véleménye, ossza meg mert én már nem értem.