Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6997 Re:

2016-08-16 14:01

#6993: -  

Nem gondolod, hogy ez sajnos túl szép és jó, ahhoz hogy igaz legyen? Ha valami az ezerszeresét érné, akkor az a világ egyik legjobb befektetésévé válna: 1 millió forintból -> egy millárd??

Úgy gondolom T. Csaba csak a saját bőre mentegetése végett fényezte a DunaCity-t, hogy a károsultak egy részének hite legyen benne. 

Aki pedig azt szeretné, hogy a ingatlanokat írják át a kötvényesek nevére semmit sem ért abból, mi a vállalati kötvény kockázata. A tartozásokat a Q-nak törvényben meghatározott rangsor szerint kell kifizetnie és a köv. csoport akkor kap, ha az előzőt kifizették és még maradt pénz. A sor elején vannak az alkalmazottak és a sor legvégén a kötvényesek. (A bankok valahol a kettő között.) Tehát csak akkor kapunk bármit is, ha minden más hitelező megkapta a pénzét és még maradt.

Megértem az elkeseredettséget, de azért az komolytalan, hogy az értékes(nek) látszó dolgokból részesedést akarunk, azzal amire meg milliárdok mentek el (Győri foci, kihasználatlan ETO park stb.) azzal meg nem fogalakozunk, azaz a veszteségből nem kérünk, az nem a miénk...

Válaszok


Vendég

#6998 Re: Re:

2016-08-16 15:21:09

#6997: - Re:  

 Azért röhejes a felszámolási sorban az alkalmazottakkal előhozakodni, mert mind ki lett minden hónapban busásan fizetve, mostanra már más PÉNZÜGYI cégekben kábítják a jövő Quaestor károsultjait, remélem a felszámolás során nemigen szándékozik 1 petákot is nekik szánni egyetlenegy épeszű ember sem... 

A "veszteséges" ETO Parkban vevő lennék egy kisebb üzlethelységre, mondjuk ha a veszteségem VALÓS áron lenne beszámítva. Persze ez álom, mert akkor nem lehetne/lehetett volna MÁSOKNAK fingért átjátszani az egész létesítményt... (amire Győr városa, élén a "szuperbefektető" Borkaival 1 azaz EGY Ft-ért pályázott...)