Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

angrybird

#6980

2016-08-12 13:54

Parázs volt a hangulat, az biztos! Elég jól megtelt a 3-as (legnagyobb) konferenciaterem. A felszámoló munkatársai nem járultak hozzá a képfelvételekhez, ezért nem lehet látni őket. A lényeg szinte mindenhol olvasható már: irat- és vagyonhiány miatt a felszámoló egyszerűsített felszámolással akarja lezárni az ügyet. Ezt mindenféleképpen meg kell akadályoznunk és a normál felszámolási eljárás továbbvitelére kényszeríteni őket. Egyetlen kézzel fogható eredmény: bírjuk a Vectigalis ígéretét (képi és hangos nyoma is van), hogy augusztus 19-ig megoldást találnak arra, hogy minden info elérhető legyen a honlapjukon. A mai tájékoztató hang- és képi anyaga is felkerül a honlapjukra.

Az indulatok elszabdultak, főleg a 10 órakor kezdődő tájékoztatón. Érthető, az állami segédlettel kifosztott emberek nem éppen a béketűrésükről híresek.

Számomra egy, érdekes, oda nem illő momentum volt: egyszercsak egy kockás inges fazon kiállt a mikrofonhoz, hogy fogjuk be a szánkat, ő levelet írt OV-nak, amire választ is kapott, s a Saxo Bank elkezdte a kifizetéseket, mindenkit ki fognak fizetni, és különben is vegyük úgy, hogy ő itt a moderátor. Majd eltűnt. Egy önjelölt, helyszínt és időpontot tévesztett hólyag volt...

Válaszok


Vendég

#6981 Re:

2016-08-12 14:13:10

#6980: angrybird -  

 Egy kockás inges önjelölt?  Én a Puklira tippelek.