Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

angrybird

#6881 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 10:24

#6880: josh - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Csatlakozom egy korábbi hozzászólóhoz: szerintem Josh szépen bekajálta a kormányzati kommunikációt, vagy diretto azért van itt (küldték, vagy jött önszántából), hogy csendesítse a népet. Azért ha Q csoporttal találkozik, ne nagyon hangoztassa ezt a mindent megengedő, mindennel elégedett, saját magát hibáztató nézetét, mert még meglapogatják...

Válaszok


Vendég

#6884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 11:33:04

#6881: angrybird - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Lehet, hogy a trollokat mégsem fizetik olyan jól? Még mindig ide írogatnak, ahellyett, hogy nyaralnának. 

josh

#6886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 13:45:05

#6881: angrybird - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Önszántamból vagyok itt, senkit sem áll szándékomban hergelni, békésen szeretném megosztani a gondolataimat. Ha egy másik Q-os úgy gondolja, úgy hamarabb pénzéhez jut, lapogasson meg.

Sajnálom, ha soraim nehezen érthetőek. A többséghez hasonlóan én is úgy gondolom, ami történt az köztörvényes bűncselekmény. Szintén úgy gondolom a PSZÁF rosszul végezte a dolgát, kiszűrhette volna hamarabb is a dolgot.

Viszont talán kisebbségben vagyok itt azzal, hogy tudtam arról, a PSZÁF megbírságolta pár éve a Q-t (nyilványos, mindenki által hozzáférhető a határozat), mert OBA-biztosítottnak hazudta a kötvényeit. Ez egy apró jel volt, ami mutatta, a kötvények nemcsak, hogy nem biztonságosak, hanem ezt a Q még igyekezett eltakarni is.

Lehet a szavaimat kifordítani, el nem olvasni, de attól még tény marad: 32 ezer ember hagyta magát behúzni a csőbe, önszántából lépett bele a csapdába, a biztosnak tűnő nagyobb hozam reményében. 

Meggyőződésem, aki ezt belátja magáról, könnyebben elkerüli a jövőben a hasonló helyzeteket.

Szintén meggyőződésem, hogy aki nem tart önvizsgálatot, az újra el fogja követni a múltbéli hibáit.