Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6739 Re: Re: Re: Re:

2016-06-17 18:54

#6738: - Re: Re: Re:  

Sorstársaim, van véleményetek az alábbiról?

Kedves Partnereink! Az Európai Emberi Jogi Bíróságon most meginduló eljárásunk kizárólag a Quaestor csoport kötvénykárosultjai számára biztosít egy különleges lehetőséget! Az Európai Emberi Jogi Bíróság általunk remélten kedvező bírósági döntése eredményeképpen - a harmincmillió forint alatti károk esetében - a kár teljes megtérülése is bekövetkezhet (ez a Bíróság mérlegelési joga) és/vagy sérelem kár megítélése mellett az Európai Bíróság (EB) döntése, a hazai jogi eljárásban bír majd döntő jelentőséggel. Szakértői irodánk – tudomásunk szerint – egyedüli jogi eljárást dolgozott ki az irodánkkal szerződött, közel ezer, a Quaestor csoport kötvény károsulti köréhez tartozó partnerei számára.....

Az irodánkkal való szerződéskötés előfeltétel, az Iroda weboldalán való regisztráció, ami térítésmentes és nem jár semmilyen későbbi kötelezettséggel, ha partnerünk, a megküldésre kerülő szerződéses ajánlatunk áttekintését követően, még sem kíván az irodánkkal szerződni. A regisztrációt követő 24 órán belül küldjük meg partnereinknek szerződéses ajánlatunkat!

JOGVESZTŐ HATÁRIDŐ JÚNIUS 22. P and P Jogsegély – Titkárság

Válaszok


Vendég

#6742 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-18 05:56:27

#6739: - Re: Re: Re: Re:  

  „a harmincmillió forint alatti károk esetében - a kár teljes megtérülése is bekövetkezhet”

Ha valaki ezt bekajálja, akkor nagyon jó bizniszt fog kötni. Potom tíz-százezrekért hosszú évekig ámíthatja magát. A magam részéről, az erre szánt pénzt inkább ellottóznám.