Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6715 Re: Re: Re: Re:

2016-06-14 08:40

#6714: angrybird - Re: Re: Re:  

Egyetértünk. Lényegi változást -szerintem- csak az hozhat, ha az AB a tv valamely részét alkotmányellenesnek találja. Aligha képzelhető el, hogy E-ban felülbírálják a hazai tv-t és az AB álláspontját. Szerintem ez ennyi, sajnos. 

Az egy más kérdés, hogy még lehetnek itthon az ügyből olyan botrányok, amelyek újabb lépésekre kényszerítik a tv hozókat. Ha valamiben, ebben lehet reménykedni, én így látom.

Válaszok


Vendég

#6716 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-14 09:19:06

#6715: - Re: Re: Re: Re:  

Szerintem is így van. Az első lépés már meg is történt az állítólagos "újraszámolással", miközben tegnap már be is jelentették, hogy mennyit kell még kifizetni. Vajon, honnan tudták? Elszólták magukat, be volt ez tervezve már régóta.

Lehet még ilyen, például az ingatlan kötvényekkel kapcsolatban, ott a 2008 előtti hozamok elvonása a jogellenes, akár hogy is magyarázzák. Minden attól függ, mennyire hangosak a károsultak és a sajtó. Aztán majd megint levágnak egy centit a mézesmadzagból, és így meg minaddig, amíg el nem csendesedik a botrány. Ki foglalkozik ma már a mny pénzenkkel? A Q ügy sosem az igazi kártalanításról szólt. Ez lehet majd gond S-ban is, mert ha nincs bizonyíték a politikai összefonódásra, akkor ez egy "egyszerű" pilótajáték, amire már volt példa nem is egy európai országban. Ha viszont napvilágra derülnek a disznóságok, akkor alapjaiban változtathatja meg a dolgokat, s itthon előbb, mint S-ban.