Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6623 Re:

2016-05-26 20:19

#6622: -  

 Én beszéltem velük,azt javasolják,hogy a magyar Államot kell perelnünk valamilye Uniós Bíróságon,mivel az állam nevében ígéretet tettek a teljes kártalanításra 30 MFt.-ig.M.o-on belül nincs kit perelni,mert ha van vagyon azt a felszámolók az eljárási rend szerint kiadják.Erről mi a véleményetek? Tudtok esetleg valamilyen pertársaságról akihez lehetne csatlakozni,ha igen milyen feltételekkel? Van értelme ennek szerintetek?

 

Válaszok

angrybird

#6624 Re: Re:

2016-05-27 08:04:54

#6623: - Re:  

 Az Európai Emberi Jogok Bíróságán indíthatunk pert, amiért a magyar állam nem tartotta tiszteletben a jogainkat. Arra nincs időm, hogy részletezzem. Ami a lényeg: ez a bíróság nem azt fogja megállapítani, hogy az ellopott befektetésünk visszajár, hanem kártérítést fog fizettetni a felmerült költségeinkkel egyetemben az elszenvedett jogsérelem miatt. István tegnap elmondta, ha a politikusok fejével gondolkodunk, lehet, hogy megéri nekik bevállalni ezt a bukót, csak hogy ne derüljön ki az igazság, azaz a gazság. Bíznak abban, hogy nem leszünk sokan, akik Strassbourghoz fordulunk. A megítélt kártérítést meg úgyis szétterítik a teljes népességre, nem a valódi felelősöknek kell fizetni.

Ami az ügyvédet illet, célszerű olyant választani, aki, ha kell, az EU-ig elviszi az ügyet. A Magyar/Budapesti Ügyvédi Kamaránál lehet érdeklődni. Nem vagyok sem Palotás-, sem Magyar-ügyfél, nem tudom, hogy ők mit vállalnak. 

Az én esetem: 8 milla befektetés, 5 milla visszajött, jelenlegi bukó 3 milla, most 0-ás papírt kaptam. A tolvajok jó k.... anyját! A felszámolásba nem szálltam be, gazdasággal foglalkozom, tudom, hogy mit jelent egy ilyen felszámolás, volt már benne részem. Azt is megbántam, a sz@r pénz után még jó pénzt is dobtam, de hiába. Hitelezőként az F kategóriába tartoztok, mire odáig jut a vagyonfelosztás (A,B,C,D,E kategória, állam, NAV, munkavállalók és egyebek után), már elfogy a felosztható vagyon. Pedig csak 30.000-ről lett volna szó, de azt inkább az ügyvédre fordítom. Mert én megyek tovább.