Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!

Quoted post


Vendég

#109

2013-10-04 11:36

Tisztelt Természetszerető polgárok!

A profitorientált XII. ker. Önkormányzat a polgári jogon túllépve a büntetőjogba ütközően rombolja a természetet és ezzel egyetemben lerontja a polgárok életminőségét, a társadalomra veszélyes tevékenységet folytat. Az autoriter közhatalomgyakorló működését nem a jog uralma, hanem a pénz hatalma vezérli. A Normafa csodálatos szépségű biodiverzitását ugyanaz a veszély fenyegeti, mint az országos jelentőségű Ördögorom-Kázmér lejtő vidékét, ahol lakunk. Ezen terület védelmi övezetében az Önkormányzat tíz éve folyamatosan pusztítja a természetet, vandál módon kiirtotta az őshonos fákat, védett növényeket,szétbarmolta az okológiai rendszert, amit a természet évezredek alatt hozott létre. Helyette gyönyörködhetünk a tájba nem illő ormótlan betonerődítményekben.

Mitnyan György polgármester úr idején az itteni tájegység értékét a páratlan növényvilág, a csend, a nyugalom, a jó levegő jelentette. Ennek vége. A II. kerületből átruccant ide Pokorni Zoltán, a tisztséget tisztségre halmozó multifunkcionális közszereplő és az önkormányzati demokrácia helyébe az abszolutizmus nagy alakja, XVI. Lajos tézise lépett: Az állam én vagyok!

Ami a demokrácia égisze alatt a XII. kerületben történik, az példátlan az ezeréves magyar jogállamiság történetében Werbőczy Tripartitumáig visszamenően.

Üdvözlettel,

Sótonyi József

Válaszok

hóágyú

#165 Re:

2013-10-09 15:20:55

#109: -

SÓTONYI ÚR +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++