Tiltakozás az egész napos iskola ellen

Quoted post

Tiltakozás!

#327 Re: a másik oldal.....

2013-08-21 15:43

#13: iii - a másik oldal.....

Aki ezt szupernek gondolja, az éljen ennek a lehetőségével. A gond ott kezdődik, hogy kötelező!!!! Én máshogy képzelem a gyerekem délutánját!!! Ennyi! Jogom van úgy beosztani a tanórákon kívüli idejét, ahogy ÉN azt a legmegfelelőbbnek vélem! Arról nem is beszélve, hogy mi az étkezést sem vesszük igénybe az iskolában, mert egy moslék! és mert nekem lehetőségem van számára sokkal egészségesebb, ízletesebb ebédet biztosítani. Ha 4-ig kötelező iskolában maradni, egész nap főtt étel nélkül kell lennie azoknak, akik NEM a menzán képzelik el gyermekük étkeztetését megoldani?? Az étkezés térítésköteles szolgáltatás. Milyen alapon mernek ilyenformán rákényszeríteni szülők ezreit erre?

Válaszok


Vendég

#371 Re: Re: a másik oldal.....

2013-09-02 06:52:11

Tisztelt Kommentelők!

A délutáni foglalkozások alól a szülők felmentést kérhetnek. Engedélyezik is nekik,nyugodjanak meg.Ez egy LEHETŐSÉG, hogy a gyerek ne csellengjen az utcán, hanem valami értelmes dologgal töltse el az idejét pedagógusi felügyelettel.

Talán nem esik ezért egyik szülőnek sem nehezére két sorban egy kérelmet megírni az iskola igazgatójának, melyben kéri, hogy gyerekét a délutáni foglalkozás látogatása alól felmenteni szíveskedjék.

Ennyi.

Felesleges olyan dolog ellen hőbölögni (már elnézést), ami pár szóval elintézhető.

#327: Tiltakozás! - Re: a másik oldal.....