Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!


Vendég

/ #70

2012-12-02 11:44

Tiszteletem a vezetőségi tagoknak!
Sokkal nagyobb a baj! Vakok és süketek vagyunk ha nem látjuk komoly erők vannak a háttérben akiknek
nincsen szüksége a teljes magyarság és népesség jelenlétére! Sokkal erőteljesebb összefogásra van szükség ahhoz, hogy elkerüljük a katasztrófát!
Lehet hogy elkerülte a figyelmeteket, de olyan mélyen benne vagyunk a slamasztikában, hogy talpra MAGYAR, mert ha nem az unokáink többet fognak a emberre szerelhető nukleáris energiával tevékenykedni mint a MAGYAR föld művelésével!
Még egyszer felhívnám nyomatékosan a figyelmet, a baj már a nyakunkon van és minden intelligens erővel felőrli a nemzet energiáját, kérem nyíltan kimondani és a Magyar népet felvilágosítani arról mi folyik jelenleg az országban és azon túl, mindenkinek joga van tudni róla! Nevezzük már nevén a gyermeket, ne késlekedjünk, mert minden perc Magyar emberek százai életébe kerülhet!
Összeroppan ez a Nemzet hamarosan, mert erőtlen és olyan erővel állunk szemben, akiknek a pénz nem számít és a második legnagyobb hadsereggel rendelkeznek ezen a világon, vagyis alapos munkát kell végezni a diplomáciának, ha ezt a katasztrófát el akarjuk kerülni!De nem vagyunk egyedül a világban, minél több Eu.-ország támogatásarára van szükség, mert ezt a versenyt egy nemzet nem fogja tudni megnyerni!Világ jelenlegi és jövendőbeli áldozatainak össze kell fogni a közös cél érdekében! Most nagyon okosnak kell lennünk, mert azt a sok hibát amit elkövettünk, nem lesz egyszerű korrigálni, kérem ne hagyjátok, hogy megint dilettánsok kezébe kerüljön a döntés, mert itt most a Magyar nemzet fennmaradása a tét! Egyes erők komolyan milliárdokat nem kímélve azon munkálkodnak, hogy ezt a gyönyörű KÁRPÁTMEDENCÉT belátható időn belül elvegyék tőlünk! Tőlem nem, mert én már olyan betegségben szenvedek amivel nem lehet addig élni, de mi lesz a gyermekeitekkel és unokáitokkal? Biztosan megtettetek mindent annak érdekében, hogy a jövőben is legyen számukra hely ezen a földön..................................???
Elgondolkodtató nem?
Amerikában a jóindulatú emberek már kampány szerűen tiltakoznak a tervezett honfoglalás ellen,
nekünk még halvány fogalmunk nincs róla, olyan ágon nyugszik a jelenünk amit tőben le akarnak vágni! Nem halljátok a fűrészek suhogását......?
Hát nyissátok ki a fületeket és mossátok ki a szemeteket mert most szükségünk lesz minden érzékszervünkére! "Talpra Magyar hív a haza" Szegény nem tudta milyen hamar szükség lett megint
az összefogásra!
"Rabok legyünk vagy szabadok"? Sajnos már megint aktuális, ugyanis a felelőtlen dilettáns karrierista hatalmas károkat okozott újfent hazánknak!
Nagyon nagy segítségre van szükségünk, könyörgöm a jövő nemzedék érdekében, a ti gyermekeitek jövője érdekében ne bagatellizáljátok el a helyzetet, mert nagyon nagy árat fogunk fizetni érte! Árpád és István leszármazottai Székelyek és a mi Istenünk segítsen meg minket!
Zoltán,
A Székely ember unokája.