Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki Istvàn

/ #69 Re: Re: El lehet innen menni!

2012-12-02 11:08

#25: ptiszai - Re: El lehet innen menni!

Svàjcban sem tudok meglenni a zsidok gyalàzkodàsa nélkül. Ha a Tages Anzeigert nyitom ki, akkor Odhenal nevü zsido gyalàzza Magyarorszàgot és a magyarsàgot. Ha  a Neue Zürcher Zeitungot, akkor meg Oplatka. De vannak màs tàrsaik is. (Éredekes modon Gimes Miklos kimarad ebböl a gyalàzkodàsbol.) Tavalyelött tüntettünk ennek a bécsi magyar gyalàzonak, Saul (Paul) Lendvay-nak a könyvbemutatojàn. Oldalas elemzések jelentek meg rola, s persze mind Magyarorszàg gyalàzàsa a fötéma. Nem beszélve a féloldalas reklàmokrol, akkor amikor én beleszakadtam, hogy folyamatosan hirdessek 5x2 cm-es méretben, ami 500.- frankba került nekem, minden megjelenés. Saul-Paul Lendvaynak féloldalas hirdetésekre volt pénze minden ujsàgban.
Maga ezeket azért nem veszi észre, mert magànak nem fàj ha a magyarsàgot, ill. Magyarorszàgot összefogottan gyalàzzàk.

Az én magyarsàgommal meg ne foglalkozzon, sem a fajtisztasàgommal. Mert én magyar vagyok, minden sejtemben még akkor is ha a génjeim nem érdekelnek! Nem érdekel, hogy kinek milyen szàrmazàsa van. A viselkedése és a vélemény nyilvànitàsa azonban annàl jobban.
Maga azzal kérkedik, hogy maga sem magyar szàrmazàsu. Ez divattà vàlt Magyarorszàgon. De kik hoztàk divatba vajon? Gondolkodott ezen? S milyen szàndékkal hoztàk divatba?
Hàt megmondom: Azért hoztàk divatba, mert jönni fognak és màr jönnek ill. benn is vannak màr! Kik? A sok palesztingyilkos!

Kérdi a nem-magyar, de nevezhetjük M. Böbe-nek is (Magyar rbe Bujt Ellenség):
Nem tetszik ez neked? Mit àgàlsz? Te sem vagy magyar! Van fajtiszta magyar? Mutass egyet? Nem tudsz mutatni? Hàt akkor miért nem akarod befogadni ezeket a szerencsétlen menekülteket? 

Jönnek csak, jönnek, àlszent megalàzkodo pofàval, mint a kiegyezéskor! 
Én meg, és sok millio màs magyar, a hatàrokon kivül vàrjuk sorsunk jobbra fordulàsàt, ami az istennek se akar bekövetkezni!