Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

eSzeL

/ #59 ptiszainak s a többi hasonszőrűnek

2012-12-01 22:50

Ha a magyar nép nem lenne befogadó, nem lenne itt ennyi zsidó, cigány, német, szlovák, szerb, román meg még akárhány nemzettség oly számos tagja.
Az elmúlt 60 év történelem oktatásáról pedig csak annyit, hogy már a II. világháború utáni időszaktól kezdve az oktatás úgy működött, hogy a Gizi néninek megmondták, hogy mától ezt és ezt kell tanítani. Ha az elvtársnő nem lesz jó elvtársnő, mehet Hortobágyra egy disznóólba családostul, mert az előző lakók a múlt héten haltak ki belőle. Tényleg annyira naivak, hogy azt hiszik, Gizike néni inkább megölette a saját gyerekét is, de akkor is csak az igazságot oktatta a gyerekeknek? Lehet, hogy volt ilyen, de az a Gizi néni nem volt sokáig tanító néni. Maguk meg elhiszik azt a történelmi mesét, amit életveszélye fenyegetések közepette voltak kénytelenek beleverni a fejükbe. Hát higgyék csak én nem bánom. Hinni kényelmesebb, mint gondolkodni és nem is mindenki képes rá.
Visszatérve az előző gondolathoz. Ebben az országban hozzávetőleg 16 nemzetiség él. Hogy a fenébe van az, hogy csak azzal a bizonyos kettővel van baja a magyarságnak? Meg a többi 13 nemzetiségnek. Kinek használ az, ha hazánkat antiszemitának (micsoda hülye meghatározás, hiszen az arabok is szemiták, de őket nem gyűlöli senki, csak a zsidók) kiáltják ki? Nekünk magyaroknak vagy a zsidóknak? Minket támadnak miatta a zsidók védelmében. Tehát nekünk nem jó, de a zsidóknak nagyon jól jön. Kivált, hogy ki akarnak szorítani bennünket innen, mint ahogy a főnökük annak idején megmondta. De nem untatom tovább önöket, mert ez már gondolat menet, sőt többszálú gondolat menet, amit bizonyára nehezükre esik követni.