Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #7060

2016-10-02 12:44

 beteg emberek beteg törvényeket alkotnak, a kommunizmus bűneit támogatva olyan sulyos lelki gyötrelmet okozva, hogy az érintett károsultak soha többet ne tudjanak ónálló életet élni, saját kezével vessen véget az életének. a 2015.évi  CCXIV törvény  olyan súlyos  hatalommal visszaélést tanusít amellyel , az érintett lakosság irányában  pszihológiai terrort alkalmazva a terrorizmust finanszírozza.

senkinek sincs joga arra, hogy a törvényt ember élet kioltására alkalmazza, vagy a jogosultak élethelyzetét önkényre építetten erőszakkal a hanyatlás irányában megváltoztassa!

ügyészség. "akárki kiveheti a pénzét, ha tud egy cég bedőléséről"    a miniszter elnök nem tartozik az akárki kategóriába, sem az állami hivatal vezetői, ugyanis a benne bízó lakosság életének és vagyonának védelmére esküdtek fel, ennek következtében olyan utasítást nem adhat a helyettesének hogy a kincsesládával foglalkozzon addig ő mint kapítány léket vág a hajó oldalába  és így a benne bízó hajó utasainak 32000.ember életét veszélyeztesse.

nem hivatkozhat nemzeti vagyonra sem, miközben 32000.-ember, a nemzet tagjainak élethez való jogát veszélyezteti.

állítólag mint-egy 70-milliárd állami résztulajdon is kivonásra került. érdekes a MNB. ugyanennyi 70.-milliárd kötvény kibocsátásra adott engedélyt,ez bizonyítja a lakossági befektetők tudatos, szándékos tévedésben tartását,  de valójában van-e kötvényünk? a válasz egyszerű. ugyanolyan befektetésünk van, mint az önkormányzatoknak. a 2015. 04. 22 után beragadt  önkormányzatok pedig egyazon homogénképzés alá tartoznak a lakossági károsultakkal.