Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #7020

2016-08-22 08:57

"A balatonalmádi Ramada hotel megvásárlásával gyarapította hotelláncát Mészáros Lőrinc. Több, pénzügyi zavarba került ingatlant is megszerezhet a felcsúti milliárdos.

A Magyar Nemzet a múlt héten írt arról, hogy a négycsillagos Ramada Hotel and Resort működtetését az Event-Immo Kft. átvette az eddigi üzemeltetést végző Aurora Hotels Kft.-től. Ez azonban csak egy része az üzletnek: információink szerint ugyanis a Mészáros tulajdonában levő R-Kord Kft. a hotel épületét is megvette a tulajdonostól, amely megegyezik az Aurora Hotels tulajdonosi körével.

Érdekes fejlemény, hogy az Event-Immo Kft. székhelye a VI. kerületben, a Révai utca 10. szám alatti irodaházban van. Ez az épület a tavaly csődbe ment Buda-Cash tulajdonában volt, de ingatlanpiaci hírek szerint már ez is a Mészáros-ingatlanbirodalomhoz tartozik.

Folynak az egyeztetések a Hunguest-hotellánc átvételéről is - itt 19 hotel van átadólistán. A legjobb vételnek azonban kétségtelenül a felszámolás alatt levő szállodák számítanak: az egerszalóki Saliris Resort Hotel és a mátraházi Lifestyle Hotel Mátra. Ez utóbbi a Quaestor-csoporthoz tartozott.

 

Na, most már tudjátok, hogy hol van (illetve lesz) a Q vagyona? 

Gondolom, ők a vétel előtt kikérték a tulajdonlapot, amire a mi felszámolónk "nem akart költeni" (persze a mi érdekünkben)!