Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #7002 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-17 08:31

#7001: - Re: Re: Re: Re:  

  Te magad állítottad, hogy „röhejes a felszámolási sorban az alkalmazottakkal előhozakodni”, mert tudni véled, hogy már busásan ki lettek fizetve, ezért a felszámolás során senkinek egyetlen petákot sem lehet kifizetni.

Ezzel szemben tény, hogy a csődöt követően sokan még hónapokig dolgoztak fizetés nélkül, és most senki sem tudhatja – így te sem! – hogy az elbocsátások során minden egyes Q-alkalmazottat hiánytalanul kifizettek volna, hogy senkinek sem lehet törvényes követelése. A törvény ezekre a lehetséges munkavállalói követelésekre vonatkozóan teszi a kielégítési sor elejére az esetlegesen elmaradt alkalmazotti járandóságok kifizetését. És ez teljesen független attól, hogy te személyesen kinek hány peták kifizetését tartod jogosnak. Mint ahogy attól is független, mert majd csak a büntető eljárás végén derülhet ki, hogy egyes Q-alkalmazottak hogyan segítették elő a csalássorozatot, s hogy mennyit kaszáltak belőle.

Azt is tényként állítottad, hogy az ETO Parkot fingért már át is játszották másoknak, miközben azt is írod, hogy a Borkai már meg is pályázta azt 1 Ft-ért. A valóság viszont az, hogy az ETO Parkot bűnügyi zárlat alá helyezték, ami most is hatályos, így azt meghirdetni sem lehet, nemhogy már befejezett átjátszásról lehetne szó.

Ezeket a paranoid agymenéseket neveztem kissé eufémisztikusan fantazmagóriáknak.