Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #6914 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-16 12:42

#6913: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nem akartalak elkeseríten, ezért nem írtam le, de akkor leírom szerintem, hogyan lehet ezzel a pénzzel (értem a te 10 millióddal, hogy 25 legyen belőle) "valamit" csinálni:

1, biztos módszerrel, 30-35 év alatt vissza lehet termelgetni, a jelenlegi kamatszinteknél kicsit magasabb kamatokkal (amik majd eljönnek egyszer - lehet hamarabb mint gondolnánk), soha hozzá nem nyúlva, imádkozva, hogy se az infláció ne robbanjon, se újabb pénzügyi válság be ne üssön

2, Forex, ahogy írod, vagy egyébb "tuti" bulik, amikkel vagy visszanyered a pénzed, vagy minden mindegy alapon, most már a maradék 10 milliót is elveszíted, aztán akkor annyi, "nem lesz gondod". A tőkeáttéttel vigyázz azért, 1:100-as aránynál 1 buktával ugorhat a teljes összeg - s abban biztos lehetsz, hogy nem nagyon fognak időt adni, hogy legyen második kisérleted sajnos. 

Alternatív megoldás: esetleg vállalkozás indítása még a tippem, arra 10 millió elég lehet, egy ötlettel... 

 

Én magam NEM hiszem, hogy viszontlátjuk a pénzt.

DE. Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes firtatni, forszírozni dolgokat, mert ESETLEG, egy halvány remény mégis lehet - s akkor igaz ÉVEK múlva, de talán rendeződhet az ügyünk. Nem, nem lesz ezekre a mostani évekre kamat, nem, nem 100%, hogy MINDEN visszakapunk, de egy 90%-os megtérülés is jobb mint a 40 esetedben vagy a 75% az enyémben. Lehetnek itt még meglepetések Tarsoly "tarsolyában", a Fidesz is kerülhet kellemetlen helyzetbe, lesznek választások, bármi lehet. Ami a mostanin felül jön pénz az AJÁNDÉK lesz. Természetesen veled egyetértve, kemény idők várnak ránk.

Azonban K-ra nem értek egyet azokkal az ide irogatókkal, akik tényleg elhiszik, hogy csak MAGUNKNAK köszönhetjük a bajt, RÁADÁSUL jönnek az "örök bölcseségekkel" (UTÓLAG PERSZE!!!) a részvények, a kötvények elemezgetésével - ráadásul fordítva ülve a lovon, "elfelejtve" mondom azokat az időket amikor a magyar tőzsdén 30-40%-ot hetek ALATT lehetett bukni, de a kisbefektetőnek - akinek a fix hozamú kötvény is magas mint malacnak a szaxofon - eladják, hogy "tőzsdézni" kellett volna BMEG az elmúlt 5-6 évben... na ja, mert a BudaCash-es tőzsdés aztán marha jól járt. Tudomásul kell venni, NEM a papírok, s nem a tőzsde, hanem a tróger cégek, meg akik ezeket hagyják létezni okozták 2015-ben a magyar emberek pofáraesését (BudaCash, Hungária, Quaestor, bankcsoport csődök). Egyedül "Marcsika befektetőit" nem tudom annyira sajnálni, estükben a tipikus emberi butaság, hiszékenység, naivság áll meg.