Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #6899

2016-07-14 09:14

a pénügyi rendszer bonyolultsága csak álca, amelyet arra terveztek  hogy elrejtse a leg társadalom ellenesebb struktúrákat amellyekkel  az emberiség valaha is szembe nézett.

vajon miért kellett a Q-HOZ CSATOLNI SZÁMLAVEZETŐ BANKOT(KAT).résztartalékra épülö banki rendszer. ugye-ugye. nem is olyan bonyolult hogy hollehet az elrabolt 210-milliárd. tehát megvan, nemis tünt el.

a Qaestor működése kisértetiesen hasonló a FED. működéséhez.

a lakosság Q-kötvény vásárlásra irányuló befizetett pénzeszközei azonnal a számlavezető bank résztartalékává válik, a Q-számlavezető bankja 90%-ot rendel mellé a semmiből és ezt a semmit kikölcsönzi (pld. devizahitelesk) igy növekszik meg a pénzellátás. 

az állami közintézmények pénzkivonása valóban hozzájárult az emberek családok tönkretételéhez, azonban a kivont pénz szintén a pénzügyi szektor valamelyikébe kerül, majd szintén a bank résztartalékává válik, és a folyamat megismétlődik.

a jogalkotónak azonban nemcsak lehetősége az emberek védelme, hanem elsőrendű kötelessége.  nemfeltétlenül pénzben kell helytállnia, hanem olyan törvénymódosításokkal amellyel mindenki visszakahatja  emberi, és szabadságjogait.  pld. mindenre kiterjedő pénfizető helyettesítő eszköz, (hasonló volt a kárpótlási jegy) és, vagy Restitúció létrehozása. a volt kommunista államok 25-éve alkalmazzák.

vagy autómatikus földhivatali tulajdon befegyzés pld. olimpia helyszínére Dunacity, ezen ingatlan(ok) ellenértékét mi valamennyien Q-kötvény tulajdonosok megfizettük, a bankoknak ez autómatikusan jár, akkor a lakoságnot is megilleti az egyenlő bánásmód.