Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!


Vendég

/ #229

2015-05-08 05:24

Orommel ertesultem a Normafaval megovasaval kapcsolatos kezdemenyezesrol. Ott eloszor is szemet szur, hogy mi az a titokzatos fantom iskola amely a Hotel Normafa helyen holt videk benyomasat kelti? A masik, hogy kie az Olimpia romszallo mikent turheto el egy ilyen allapotu epulet Budapest egyik leglatogatottabb helyen?

Vegul, de nem utolsosorban a Konkolyi-Thege ut. Ott sorban epulnek a villak - varosiasodik. Kinek a tulajdonaban vannak ott a telkek? Ki arulja a gyermekvasut es a Normafa kozotti utmenti erdosavot? Nem szabad hagyni, hogy a csillagvizsgalo majd a volt uttorotabor elobb-utobb bekovetkezo dobraveresevel az egeszet lebetonozzak mert akkor vege a Svab-hegy Szechenyi -hegy termeszeti ovezetnek. A KFKI is fejleszt holott annak sem ott volna a helye.

Nem egyszeru egyenletrendszer, de tudataban kell lenni, es masoknak is felhivni a figyelmet, hogy a Normafa csak egy kis resze a gyonyoru termeszeti kincsnek ami a Budai hegyseg es amit a szemunk lattara fal fol evtizedek ota a gatlastalan, sok esetben allamilag tamogatott telekspekulacio. Tokmindegy ki van uralmon.