Emberségesebb fizetőparkolást 12 pont!

papy_on_board
Vendég

/ #2

2014-04-23 11:46

Nem túl radikális ez a petició, látszanak rajta bizonyos kompromisszumok, de aláírásra így is méltó.
Az egész fizetőparkolás a rendszerváltás óta eltelt idő egyik legnagyobb mocsokgyalázata, és komoly szerepe van abban, hogy annyira utálom ezt a büdös pénzsóvár nyomorult kamatos hitelpénzuralmi rongyrendszert, mit a retkes székletet!
Azt is látni kell, hogy a fizetőparkolás CSAK EGY CSAVAR EGY BORZALMAS GÉPEZETBEN, amely a dolgozó középosztályok, a nemzetállamok és az európai fehér ember lassú megsemmisítését végzi.
Ha most csak az autósok lassú elsorvasztását nézzük, akkor ennek további elemei is vannak, amelyek kiegészítik és erősítik egymást:
-- fizetős autópályák majd egyéb útdíjak, ezek "fejlődése" (idézőjelben!)
-- behajtási díjak (ha Budapesten bevezetik, akkor előbb-utóbb jön majd a többi város is)
-- egyre bővülő autónélküli zóna, süllyedőoszlopokkal, egyéb módon lehetetlenítve el az emberek mozgási szabadságát
-- Évek óta tartó és egyre csak növekvő városépítészeti aljasságok az autózás ellen, mindezt a hazug szennysajtó örömködve tálalja, hogy hujhuj
-- a sajtó szerepe is igen nagy, és itt látható leginkább a háttérhatalmi irányítás (nomeg a város-építészeti területen).
-- stb... terjedelmi okokból nem részl.
A fizetőparkolási maffiákat valójában az igazi hatalom arctalan birtokosai szabadították rá a dolgozó középosztályra (ld. pl. alkotmánybírósági határozatok, törvényhozás sok választási cikluson keresztül, önkormányzatok, stb)
Hosszú távon az autósokért (középosztályért) vívott harc nem merülhet ki csak a fizetőparkolás elleni harcban, mert ez olyan, mintha az ezerkarú polipnak a feje helyett a folyton újranövő karjait támadnánk, az ezer közül mindigcsak egyet.