Kitörés a bankok karmaiból

Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / Pártok válasza felhívásunkra (1.) / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-03-18 04:31

Ha köztudott, hogy csalásról van szó, a miniszterelnöktől némely bankosokig napvilágot látott a beismerés, akkor prudensék feleljenek érte, a jogoknak jogkövetkezménye legyen és ne szociális "figurákon" járjon az eszük! Szigorú elszámoltatásra van szükség. A devizával kereskednek, már 100 EU is elegendő hozzá, itt kering a neten, hogy ingyen megtanítanak rá. Bennünket ki tanított rá, amikor behúztak a csőbe? Ha 1,2 millió kölcsönigénylőt veszek figyelembe, akkor prudensék mit kaszáltak egyetlen törlesztés alatt (közjegyzőkről nem is beszélve, akiknek halvány lilájuk nem volt az egészről, akiknek az orra alá tolták a kész blanketta szerződéseket, s akik szintén nagyokat kaszáltak)? 3 ezer milliárdot! Magyarán az akaratunk kölcsönre vonatkozott és nem kölcsönre vételi áron (nincs rá definíció ugyanúgy a MINTHA meghatározásra sem), és nem devizakereskedésre!

Vendég

#2

2014-03-18 05:49

Tisztelt Magyar Devizahiteles Karta. Sajnos, számomra már ezidáig is egyértelmű volt, a politikai pártok hozzáállása , ehhez az országos problémához. Mára ,már minden ,egyszerű ember is érti,hogy a Magyar nép, tervszerű kifosztása folyik hazánkban.A teljesen kiárult országunk,életben maradása ,már csak ideig-óráig tartható.Ha nem akarjuk,hogy a teljes megsemmisítés ,elkerülhetetlen legyen, azonnal lépnünk kell!

Vendég

#3

2014-03-18 06:07

A devizahiteles problematikát parlamenti törvényalkotással lehet gyorsan és véglegesen megoldani.
1. Olyan törvényt kell alkotni,amely kimondja, hogy a devizahitelek esetében a devizahitel felvevője csak a devizahitel felvételénél ténylegesen felvett forint összeget köteles visszafizetni, egy meghatározott mértékű jegybanki alapkamattal
2. A törvény kimondaná azt is, hogy a bankok a tőkésített deviza veszteségük miatt kárt nem szenvednek, csődbe nem mennek mert az állam a pénzügyi számviteli egyensúlyért garanciát vállal.
3. A devizahitel tartozása miatt házából senkit ne lehessen kitenni, kilakoltatni.
4. Számvitelileg, ténylegesen meg kell vizsgálni, hogy deviza állt e a bank rendelkezésére a devizahitel folyósításánál. Erre azért van szükség, mert már mindenki látja, hogy svájci frankja nem volt a bankoknak annyi, mint amennyi svájci frank devizahitel kibocsátásra került.

Vendég

#4

2014-03-18 09:36

Csatlakozom

Vendég

#5

2014-03-18 09:42

Mikorra tervezitek a választások előtti megmozdulást? Rohan az idő, esemény nincs! Az impotens kormányt le kell váltani - és ez nem a jobb oldal, vagy a bal oldal kérdése! A 24 éve regnáló kormányok parlamenti pártjainak semmi keresnivalójuk az ország irányításában!